Eddie Arnell

Acteur

Eddie Arnell is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Panique aux Caraïbes: Une de perdue

1991 | Misdaad

Frankrijk 1991. Misdaad van Jean-Claude Charnay. Met o.a. Greg Germain, Diane Pierens, Paul Geoffrey, Bernard Le Coq en Emilie Benoît.

Pilotfilm en eerste aflevering. In een haven komt een douanier om het leven wanneer een zware metalen kist naar beneden valt. Het gaat niet om een ongeluk, want een andere dounier wordt van achteren doodgeschoten. Het verhaal is er aan de haren bijgesleept om te laten zien wat in de presentatietekst wordt omschreven als 'Een onderhoudende serie, die zich afspeelt in een droomwereld met veel zon, blauwe zee, stranden, mooie meisjes, boten en prachtige auto's'. Daarmee is dan ook alles gezegd over deze reisfolder.

Mort d'un pêcheur

1990 | Komedie, Film noir, Misdaad

Frankrijk 1990. Komedie van Serge Korber en Jean-Claude Charnay. Met o.a. Greg Germain, Diane Pierens, Paul Geoffrey, Bernard Le Coq en Emilie Benoît.

Guadeloupe. Aan de ene kant is er Greg wiens vrienden (luidruchtig) zijn verjaardag vieren en aan de andere kant twee muntvervalsers die op enkele kilometers afstand dollars aan het drukken zijn. Hoe en waarom krijgen deze twee werelden met elkaar te maken? Een overigens nogal moeizaam vooruitkomend en weinig geloofwaardig scenario naar een idee (?) van Greg Germain. Toch gaat er wel iets vanuit dankzij het decor, het goede humeur van de personages en dankzij het feit dat deze film noir gaandeweg steeds grappiger wordt.

Coeurs de couleur

1989 | Avonturenfilm

Frankrijk 1989. Avonturenfilm van Pierre Unia. Met o.a. Eddie Arnell, Anna Theoval, Marc Céleste, Gilbert Laumord en Patrick Mishino.

Na onder het pseudoniem Reine Pirau de seksbioscopen overspoeld te hebben met zijn films, komt hij nu met een voorbeeldig kuise film. Liefdesavonturen op Hema-niveau, kortom, een soort van fotoroman, zich afspelend op een Guadeloupe waar hij duidelijk nooit een voet heeft gezet. Het lijkt meer een verre van realistisch toeristisch reclamefilmpje. De plaatselijke zwarte burgerij leidt een zorgeloos leventje, terwijl de zwarten hier toch juist de armen zijn! De zwarte acteurs zijn slecht begeleid of laten gemaakt spel zien. Kortom, een potsierlijke vertoning.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eddie Arnell op televisie komt.

Reageer