Hanna Miku[KA1]c

Acteur

Hanna Miku[KA1]c is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Pismak

1985 | Drama, Historische film

Polen 1985. Drama van Wojciech Has. Met o.a. Wojciech Wysocki, Gustaw Holoubek, Zdzisław Wardejn, Jan Peszek en Janusz Michałowski.

Psychologisch portret van drie gevangenen in de Oostenrijkse afdeling van een krijgsgevangenenkamp in de laatste maanden van WOI. Een jonge joodse schrijver, die uitgever is van een atheïstisch satirisch blad, een elegante brandkastenkraker en een fanatieke monnik, die een moordenaar is, vormen de hoofdfiguren. Een onwaarschijnlijke film met sterke karakters en een claustrofobische sfeer, die typerend is voor de stijlvolle films van Has, maar er zit weinig actie in.

Kobieta w kapeluszu

1985 | Drama

Polen 1985. Drama van Stanislaw Rózewicz. Met o.a. Hanna Miku[KA1]c, Maria Czubasiewicz, Marek Kondrat, Barbara Dziekan en Krzysztof Gosztyła.

Een teder portret van een inspirerende actrice op zoek naar de werkelijke betekenis van haar roeping. Zij weigert door de camera gemanipuleerd te worden en verspeelt daarmee een grote rol, maar blijft hoop koesteren. Het verhaal bestaat uit episodes waarin Hanna Miku[KA1]c de ingewikkelde rol voortreffelijk speelt.

Nieciekawa historia

1983 | Drama

Polen 1983. Drama van Wojciech Has. Met o.a. Gustav Holoubek, Hanna Miku[KA1]c, Anna Milewska, Elwira Romanczuk en Janusz Gajos.

De film is gebaseerd op een kort verhaal van Tsjechov, echter gesitueerd in Polen aan het einde van de 19e eeuw. Het is een bespiegelend verslag van de laatste revolte van een oudere professor. Hij keert zijn burgerlijke leven de rug toe en trekt zich terug op een eenzame kamer om zijn leven te overdenken. De film kent veel subtiele humor en ironische momenten. Een schitterende rol van Holoubek.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hanna Miku[KA1]c op televisie komt.

Reageer