Hiroyuki Onogawa

Componist

Hiroyuki Onogawa is componist.
Er zijn 2 films gevonden.

Harmonium

2016 | Drama, Thriller

Japan/Frankrijk 2016. Drama van Kôji Fukada. Met o.a. Mariko Tsutsui, Tadanobu Asano, Kanji Furutachi en Takahiro Miura.

Al in de eerste minuten wordt duidelijk dat Toshio, Akie en hun tienjarige dochter Hotaru geen al te gelukkig gezinnetje vormen. Daarvoor gaat moeder Akie te veel op in haar christelijke geloof en heeft vader Toshio te veel geheimen. Een van die geheimen is de mysterieuze Yasaka (Asano), die op een dag langs komt en heel snel Akie en Hotaru weet in te palmen. Spannend, onvoorspelbaar en prettig ongemakkelijk familiedrama dat vorig jaar in Cannes de Juryprijs won in het programmaonderdeel Un Certain Regard.

Mizu no naka no hachigatsu

1995 | Romantiek, Thriller

Japan 1995. Romantiek van Sogo Ishii. Met o.a. Rena Komine, Shinsuke Aoki, Masaki Takarai, Naho Toda en Reiko Matsuo.

In de Ishido-hogeschool wachten de jongeren vol ongeduld op het duiktornooi van Hakata. Maar Aoki en Takarai hebben meer aandacht voor Komine, een nieuwe leerlinge waar ze hun hart aan verliezen. Het meisje heeft echter enkel aandacht voor de training. Tijdens het tornooi verliest ze bij een sprong het evenwicht en komt vreselijk hard op het water neer. Daarna is ze dezelfde niet meer. Bovendien blijkt ze over bovennatuurlijke krachten te beschikken. Bevreemdende prent die begint als een romantische jongerenfilm, maar die geleidelijk verandert in een meeslepende uitstap naar een bizarre wereld. Een schitterende stijloefening geschreven door Ishii zelf. De fotografie was in handen van Norimichi Kasamatsu.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hiroyuki Onogawa op televisie komt.

Reageer