Christina Beyerhaus

Acteur

Christina Beyerhaus is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Rosamunde Pilcher - Ÿber den Wolken

2005 | Drama

Duitsland 2005. Drama van Thomas Hezel. Met o.a. Christina Beyerhaus, Kristian Kiehling, Charles Brauer, Max Gertsch en Nick Wilder.

Vliegenierster en wees Diana Newthumberland (Beyerhaus) kan niet kiezen tussen zakenman Robert (Gertsch) en collega George (Kiehling), die Robert heldhaftig met een zweefvliegtuig redt als Robert in zijn zeilboot op zee in moeilijkheden is geraakt. Haar hartje klopt voor George, maar die zou uitgaan met Suzanne Fox (Pages), waardoor Diana zich gepasseerd en vernederd voelt. Anderzijds bevindt Robert zich in zakelijke moeilijkheden en loert op haar fortuin als enige erfgename van haar aristocratische grootvader Lord Newthumberland (Brauer, heel bekend als Peter 'Brocki' Brockmöller, de TATORT-commissaris in bijna veertig afleveringen). Het is en blijft pure soap en de glans is er allang vanaf, maar Rosamunde trekt telkens weer genoeg kijksters, zodat omroep ZDF van geen ophouden weet. Het scenario is van Gabriele Kister. Het camerawerk is van Hartmut E. Lange.

Inga Lindström - Mittsommerliebe

2005 | Romantiek, Drama

Duitsland 2005. Romantiek van Oliver Dommenget. Met o.a. Christina Beyerhaus, Florian Fitz, Marek Erhardt, Eleonore Weisgerber en Steffen Groth.

Telg uit een houtzagersgeslacht Anna Blomquist (Beyerhaus) is voorbestemd om met de dorpsapotheker Bertil Svensson (Erhardt) te trouwen. Deze uitgestippelde toekomst benauwt de jonge, aantrekkelijke Anna. Zonder dat iemand het weet zoekt zij een baantje op een cruiseship, waardoor zij de wijde wereld kan intrekken. Op weg naar het jobinterview in Stockholm botst zij letterlijk tegen Robert Dahlstr[KA3]om (Fitz) op. Ervaren kijksters weten dan precies hoe laat het is. Het scenario is van soapspecialiste Christiane Sadlo. Het camerawerk van Meinolf Schmitz ziet er goed uit en de rolverdeling deed zijn best, maar is evenwel medeschuldig aan het magere geheel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christina Beyerhaus op televisie komt.

Reageer