Vassili Lambrinos

Acteur

Vassili Lambrinos is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Last Rites

1988 | Drama, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1988. Drama van Donald P. Bellisario. Met o.a. Tom Berenger, Daphne Zuniga, Chick Vennera, Anne Twomey en Dane Clark.

De jonge priester Berenger komt voor hete vuren te staan wanneer de mooie, jonge Zuniga zijn hulp inroept. Ze is namelijk door de maffia ter dood veroordeeld, maar dat is nog niet alles. Het is Berengers vader die het vonnis heeft geveld en zijn zus die het moet voltrekken. Hij trekt zich het lot van het meisje aan en wordt ook nog eens verliefd op haar. Een onoplosbaar dilemma waarbij zijn familie, zijn gevoelens, zijn religie en zijn toekomst op het spel staan. Idiote film met een totaal niet overtuigend scenario van Bellisario. Berenger doet zijn best, maar kan de film niet redden. Mooi camerawerk van David Watkin. Ook bekend als SANCTUARY.

La Mujer del gato

1969 | Erotiek

Spanje/Italië 1969. Erotiek van Juan Carlo Grinella. Met o.a. Arlene Tiger, Vassili Lambrinos, André Landzaat, Jean Avery en Robert Darchi.

Een adembenemend mooi dienstmeisje werkt in een kasteel waar de kasteelheer en zijn zoon haar misbruiken en de vrouw des huizes zich als lesbienne ook niet onbetuigd laat. Dit alles drijft het meisje tot prostitutie. Deze film is een volmaakt nutteloze tijdpassering. Veel kopieën zijn niet langer dan 75m. USA/GB-titel: THE FEMALE ANIMAL.

The Unsinkable Molly Brown

1964 | Musical, Drama

Verenigde Staten 1964. Musical van Charles Walters. Met o.a. Debbie Reynolds, Harve Presnell, Ed Begley, Jack Kruschen en Hermione Baddeley.

Reynolds is een weeskind dat opgroeide in een mijnwerkersgezin in Colorado. Ze trouwt met Presnell, een doodgewone mijnwerker. Op een dag vindt hij goud. Reynolds, die er steeds van gedroomd heeft deel uit te maken van de jet-set van Denver denkt haar levensdoel bereikt te hebben. De werkelijkheid pakt echter heel anders uit. Vlotte, levenslustige musical vol kleurrijke personages, maar de uitwerking en de liedjes zijn oppervlakkig. De Broadway-musical werd geschreven door Richard Morris, terwijl Helen Deutsch voor de filmbewerking tekende. Meredith Wilson was verantwoordelijk voor de songs. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Molly Brown, één van de overlevenden van de ramp met de Titanic. Camerawerk is van Daniel L. Fapp. Gefilmd in Panavision.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Vassili Lambrinos op televisie komt.

Reageer