Maria Rosaria Omaggio is acteur.
Er zijn 13 films gevonden.

Edera

1992 | Drama

Italië 1992. Drama van Fabrizio Costa. Met o.a. Susana Becquer, Marina Berti, Erika Blanc, Marina Giulia en Nicola Farron.

Deze soap in 21 delen van elk 90 minuten gaat over de zoektocht naar liefde. Edera (Agnese Nano) is te vondeling gelegd voor de deur van de kerk en opgevoed door een non. Als volwassen vrouw verlaat ze het klooster op zoek naar een man om lief te hebben en een gezin mee te stichten. Ze vindt Andrea (Ferron), maar hij is afkomstig uit een totaal andere wereld. Zij, zonder familie of achtergrond, werkt in een boetiek; hij is van goede komaf, met een moeder die ervan uitgaat dat haar zoon in een rijke familie zal trouwen.

Sirène des sables

1988 | Biografie, Historische film

Frankrijk 1988. Biografie van Christian-Jaque. Met o.a. Guy Marchand, Constance Engelbrecht, Sophie Renoir, Maria Rosaria Omaggio en Horst Frank.

Onderdeel van de reeks L'Homme de Suez over het turbulente leven van Ferdinand de Lesseps. Dit deel laat zien hoe hij probeert de concessie te verkrijgen, opdat hij zijn plannen voor het Suez-kanaal kan uitvoeren. Na veel moeilijkheden slaagt hij daarin. De regisseur, die beschikte over ruime middelen, heeft een respectabele film gemaakt die de historische waarheid geen geweld lijkt aan te doen. Het gepassioneerde leven van de Lesseps is boeiend weergegeven.

Rimini Rimini - un anno dopo

1988 | Erotiek, Komedie

Italië 1988. Erotiek van Bruno Corbucci en Giorgio Capitani. Met o.a. Corinne Clery, Gianfranco D'Angelo, Eva Grimaldi, Maurizio Micheli en Renzo Montagnani.

Een vervolg op RIMINI, RIMINI, RIMINI, over de populaire badplaats waar alles kan, vrouwen mooi en gewillig zijn, mannen hun ego en hun libido bevredigen. Zeer zwak acteren.

Il Generale

1987 | Biografie, Drama

Frankrijk/Italië/Spanje/Duitsland 1987. Biografie van Luigi Magni. Met o.a. Franco Nero, Erland Josephson, Jacques Perrin, Philippe Leroy en Ángela Molina.

Dit zeer goed gefilmde werk gaat over generaal Garibaldi en speelt van de septemberdag in 1860 waarop hij Napels binnenkwam tot zijn streven naar de eerste zetel in het piepjonge Italiaanse parlement in het voorjaar van 1861. Franco Nero zet een overtuigende Garibaldi neer (de militaire held die Italië's eenwording bewerkstelligde), de bijrollen zijn prima en het camerawerk is schitterend; desondanks is de film hier en daar wat traag en langdradig.

Era una notte buia e tempestosa

1985 | Romantiek, Komedie

Italië 1985. Romantiek van Alessandro Benvenuti. Met o.a. Alessandro Benvenuti, Maria Rosaria Omaggio, Athina Cenci, Daniele Trambusti en Maruizio Dami.

Benvenuti is de komiek van het cabaret. Op een dag gooit zijn vriendin hem het huis uit maar al gauw wordt hij gastvrij opgenomen door een romantische en een beetje geschifte dame, bij wie toevallig ook nog iemand anders inwoont. Een situatie-komedie met matig spel, met als uitzondering Cenci, die een verrukkelijke getikte, romantische vrouw neerzet.

Occhio nero occhio biondo felino

1983 | Drama

Italië 1983. Drama van Muzzi Loffredo. Met o.a. Maria Rosaria Omaggio, Fabiola Tolado en Luc Merenda.

De titel van de film is het begin van een Siciliaans kindergedicht en het onderwerp van het gedicht komt iedere keer terug als de hoofdfiguur zich gefrustreerd voelt en de wereld van alledag wil ontvluchten. Een soort schizofrene Alice in Wonderland die echter vaktechnisch en artistiek tekortschiet om een gedenkwaardige film op te leveren.

Ave Maria

1982 | Romantiek, Muziek

Italië 1982. Romantiek van Nini Grassia. Met o.a. Nino D'Angelo en Maria Rosaria Omaggio.

Weer zo'n minkukelige romantische musical met de populaire Napolitaanse zanger Nino D'Angelo. Het oninteressante, clichématige, pretentieuze en sentimentele verhaaltje gaat over een jonge vader van een zevenjarig knulletje, die probeert een plaatsje te veroveren in de popwereld en die verliefd wordt op de beeldschone juf van zijn zoontje.

Culo e Camicia

1981 | Komedie

Italië 1981. Komedie van Pasquale Festa Campanile. Met o.a. Renato Pozzetto, Enrico Montesano, Daniela Poggi en Maria Rosaria Omaggio.

De film bestaat uit twee episodes, waarvan de eerste met Pozzetto in de hoofdrol een vrolijk werk is. De tweede, met Montesano in de hoofdrol, is een teleurstelling. De eerste episode gaat over een homoseksueel die, nadat hij verliefd is geworden op een beeldschoon model, een fatsoenlijk leven leidt. Hij raakt in de war over zijn seksuele voorkeur en maakt zijn homovriendje gek van jaloezie. De tweede episode gaat over een man die stottert, maar een groot sportcommentator op televisie wordt wanneer hij zijn magische schoenen draagt, die zijn stotteren verhelpen.

Los Locos vacinos del 20

1980 | Komedie, Erotiek

Italië/Spanje 1980. Komedie van Juan Bochs. Met o.a. Sydne Rome, Simón Andreu, Maria Rosaria Omaggio en Carlos Larrañaga.

Twee vrienden kunnen er niet tegen dat hun echtgenotes belangrijkere banen dan zijzelf hebben. Een even groteske als onuitstaanbare film.

La Invasión de los zombies atómicos

1980 | Horror

Spanje/Italië/Verenigde Staten 1980. Horror van Umberto Lenzi. Met o.a. Hugo Stiglitz, Laura Trotter, Maria Rosaria Omaggio, Francisco Rabal en Eduardo Fajardo.

Een groep gewapende zombies stapt uit een vliegtuig en raast door de stad... Een belachelijke horrorfilm, die geregisseerd is alsof het om een oorlogsfilm gaat.

Gata caliente

1979 | Komedie, Erotiek

Spanje 1979. Komedie van Vicente Escrivá. Met o.a. Maria Rosaria Omaggio, José Sancho, Queta Claver en Josele Román.

Bovennatuurlijke krachten lijken hulp te bieden aan Visanteta als iemand haar gaat ontmaagden. Een weerzinwekkende en betreurenswaardige combinatie van seks, mysticisme, komedie en eschatologie.

El Virgo de Visanteta

1978 | Komedie, Erotiek

Spanje 1978. Komedie van Vicente Escrivá. Met o.a. Maria Rosaria Omaggio, Antonio Ferrandis, José Sancho en Queta Claver.

Telkens wanneer zij op het punt staat te worden ontmaagd, ontvangt de jonge Valenciaanse Visanteta de bovennatuurlijke kracht, zich daartegen te verzetten. De regisseur weet de hartstocht voor de erotische film op dat moment, te combineren met de degelijke katholieke film.

La Lozana andaluzza

1976 | Komedie, Erotiek

Italië/Spanje 1976. Komedie van Vicente Escrivá. Met o.a. Maria Rosaria Omaggio, Enzo Cerusico, Diana Lorys en José María Prada.

In het zestiende-eeuwse Rome buit een jonge werkster haar charme uit. Een uiterst grove erotische schelmenkomedie in een middeleeuwse omgeving.