Lloyd Simandl

Regisseur, Producer

Lloyd Simandl is regisseur en producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Crackerjack 2

1997 | Thriller, Actiefilm

Canada/Tsjechië/Verenigde Staten 1997. Thriller van Robert Lee. Met o.a. Judge Reinhold, Carol Alt, Michael Sarrazin, Katerina Brozova en Karel Roden.

Op het moment dat cop Jack Wild (Reinhold) zijn aartsvijand Hans Becker (Roden) bijna in de luren heeft gelegd, wordt zijn actie door zijn baas Parminter (Barclay) op een amateuristische manier verknoeid. Becker ontkomt met een lading explosieven. Op een lijk vindt Wild papieren van een man, en er gaat bij hem een lichtje op. Het slachtoffer was iemand die een aantal rijke investeerders had uitgenodigd om tijdens een driedaagse treinreis door de Rocky Mountains een project te presenteren. Ook Jacks vriendin investment-manager Dana Townsend (Alt) is onder de genodigden. Becker en zijn opdrachtgever, Mr. Smith (Sarrazin), hebben een driest plan - een kaping - uitgekiend om de politie te vlug af te zijn en de genodigden hun kapitaal te ontfutselen. Natuurlijk hebben ze buiten Jack gerekend. Reinhold is ondanks de rol die eigenlijk helemaal niet bij hem past, toch de attractie van deze routine actie-thriller. Hij heeft heel aardig zijn personage en zijn avonturen gerelativeerd, zodat het bijna een gezellig onderonsje is geworden met zeer spannende momenten. Een weinig origineel, maar een goed uitgewerkt scenario van Christopher Hyde. Gefotografeerd in Praag en Vancouver door John Herzog. Op video uitgebracht als CRACKERJACK 2: HOSTAGE TRAIN.

Possession - Until Death Do You Part

1987 | Horror, Thriller, Erotiek

Canada 1987. Horror van Lloyd Simandl en Michael Mazo. Met o.a. John R. Johnston, Melissa Martin, Cat Williams, Leanne Jaheny en Rupert Grant.

Een krankzinnige achtervolgt een jonge vrouw en haar vaak ontklede vrienden (waaronder ook mannelijke strippers). Ondanks de titel heeft de film niets met het occulte te maken; het is gewoon weer een gewelddadige film en wel één van de slechtste. Gefilmd in en om Vancouver, Canada.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lloyd Simandl op televisie komt.

Reageer