Toula Stathopoulou

Acteur

Toula Stathopoulou is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

I Timi tis Agapis

1984 | Drama

Griekenland 1984. Drama van Tonia Marketaki. Met o.a. Toula Stathopoulou, Anny Loulou, Stratis Tsopanellis, Spyros Antiochos en Georgi Agiovlassitis.

Een geforceerd melodrama waarin een moeder en haar oudste dochter hard moeten werken om hun drankzuchtige echtgenoot/vader en vier andere kinderen te onderhouden. Als het meisje dan iemand vindt die, ondanks haar familiale toestand, toch met haar wil trouwen kan de moeder de bruidsschat niet betalen. Het zijn universele problemen, maar Marketaki is vooralsnog geen Griekse tegenhanger van Sirk of Ozu. Kleurrijk, maar voornamelijk vervelend.

Meres tou 36

1972 |

Griekenland 1972. Theodoros Angelopoulos. Met o.a. Thanos Grammenos, Christos Kalavrouzos, Toula Stathopoulou, Petros Hoidas en C. Himaras.

Een sterk politiek drama dat de smerige gevolgen van intrige, verraad en geweld toont. Engelse titel: DAYS OF '36.

Anaparastasis

1970 | Drama, Misdaad

Griekenland 1970. Drama van Theodoros Angelopoulos. Met o.a. Toula Stathopoulou, Yannis Totsikas, Thamos Grammenos, Petros Hoedas en Nikos Alevras.

Economische noodzaak noopt een man tot emigratie naar Duitsland. Zijn vrouw, die hij achterlaat, neemt, gekweld door eenzaamheid en wanhoop, een minnaar. Wanneer de echtgenoot terugkeert, wordt hij door de vrouw en de minnaar vermoord. Zij begraven het lijk in de tuin en doen een half-geslaagde poging om te ontsnappen. Maar de verdwijning van de man leidt tot een onderzoek dat in de richting van de moordzuchtige geliefden wijst. Een meeslepende film, die geïnspireerd is op een krantebericht. Engelse titels: RECONSTRUCTION en RE-ENACTMENT.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Toula Stathopoulou op televisie komt.

Reageer