Annette Frier

1974 Acteur

Annette Frier (1974) is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Lucky Loser - Ein Sommer in der Bredouille

2017 | Drama, Komedie

Duitsland 2017. Drama van Nico Sommer. Met o.a. Peter Trabner, Annette Frier, Kai Wiesinger, Emma Bading en Elvis Clause.

Sophie

2015 | Komedie

Duitsland 2015. Komedie van Ben Verbong. Met o.a. Annette Frier, Hans-Jochen Wagner, Marc Terenzi, Konstantin Schmidt en Jutta Speidel.

Nur eine Handvoll Leben

2015 | Drama

Duitsland 2015. Drama van Franziska Meletzky. Met o.a. Annette Frier, Christian Erdmann en Aleen Jana Kötter.

Thomas en Annette vormen een modern samengesteld gezin en de geboorte van hun gemeenschappelijke kind moet de uiting worden van hun ultieme geluk. De diagnose 'trisomie 18' verandert alles.

Omamamia

2012 | Komedie

Duitsland 2012. Komedie van Tomy Wigand. Met o.a. Marianne Sägebrecht, Annette Frier, Miriam Stein, Giancarlo Giannini en Raz Degan.

De 65-jarige Oma is een weduwe. Haar overbezorgde dochter Marie heeft net Oma's huis verkocht en staat op het punt om haar te laten verhuizen naar het schijnbaar perfecte 'Sunshine Home'. Oma vindt dit verschrikkelijk en beslist om om haar droom te volgen en de zegen te vragen van de Beierse paus. Ze springt op een vlucht naar Rome en klopt aan bij Martina, haar kleindochter die als kindermeisje werkt voor een streng katholiek gezin. Oma staat al snel voor vele verrassingen: Want Martina woont samen met haar vriend Silvio (een tatoeagekunstenaar en rocker), de brief van haar priester die haar toegang zou moeten geven voor een audiëntie bij de paus haalt niets uit, een Duits restaurant serveert gerechten die niemand Duits kan noemen en de blinde man Lorenzo die ze helpt, blijkt niet echt blind te zijn.

I Phone You

2011 | Komedie

Duitsland/China 2011. Komedie van Dan Tang. Met o.a. Yiyan Jiang, Florian Lukas en Annette Frier.

Miljoenensteden Chongqing (China) en Berlijn (Duitsland) spelen goeddeels de hoofdrollen in deze nauwkeurig gedoseerde romcom van Dan Tang. De Chinese filmmaker komt zelf uit Chongqing en woonde jarenlang in Berlijn. Tangs liefde voor de locaties spat van het scherm, maar ze neemt vooral ruim de tijd om de toeschouwer vertrouwd te maken met Ling Ling (Yiyan Jiang). Deze jonge vrouw reist onaangekondigd van China naar Berlijn om haar minnaar te verrassen. Eenmaal op Duitse bodem blijkt diens lijfwacht (Lukas) evenzo aantrekkelijk. Een lofzang op dolen met de voeten en dolen met het hoofd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Annette Frier op televisie komt.

Reageer