Paolo Bianchini

Regisseur

Paolo Bianchini is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Superandy, il fratello brutto di Superman

1979 | Komedie, Fantasy

Italië 1979. Komedie van Paolo Bianchini. Met o.a. Andy Luotto en Eurilla Del Bono.

Grapjesfilm gebaseerd op de Amerikaanse held Superman. Voordat de planeet Krypton uit elkaar spat wordt Andy, een jonge Kryptonees, naar de aarde gestuurd, waar hij terechtkomt in een Italiaans gezin. Langzaam maar zeker ontdekt hij zijn superkracht, die hij klungelig gebruikt in de strijd tegen de misdaad. Een paar gekke situaties, maar verder een ondermaatse, infantiele film.

Quel caldo maledetto giorno di fuoco

1968 | Western

Italië/Spanje 1968. Western van Paolo Bianchini. Met o.a. Robert Woods, John Ireland, Roberto Camardiel, Tiziano Cortini en Gérard Herter.

Woods wordt ervan beschuldigd gedurende de Amerikaanse Burgeroorlog als agent voor de Noordelijken verraad te hebben gepleegd. Een commissie werd totaal uitgemoord en de uitvinder van het machinegeweer, Gatlin, werd met zijn uitvinding ontvoerd. Woods krijgt echter de kans zijn onschuld te bewijzen door Gatlin en zijn uitvinding terug te brengen. Onderhoudend, maar meer ook niet.

Lo voglio morto

1968 | Western

Italië/Spanje 1968. Western van Paolo Bianchini. Met o.a. Craig Hill, Lea Massari, Jose Manuel Martin, Andrea Bosic en Licia Calderon.

Het einde van de Burgeroorlog is in zicht. Twee vijandige generaals gaan met elkaar praten over de beëindiging van het bloedbad. Een grootgrondbezitter, die in werkelijkheid een wapenhandelaar is, wil de bijeenkomst verhinderen. Intussen vermoorden zijn mannen de zuster van Hill, en die zweert wraak. Een spaghetti-western met rauwe, soms sadistische scènes.

Dio li crea...io li ammazzo

1968 | Western

Italië 1968. Western van Paolo Bianchini. Met o.a. Dean Reed, Agnes Spaak, Piero Lulli, Peter Martell en Linda Veras.

Een sheriff probeert de mannen te vinden achter een serie bankovervallen en berovingen. Uiteindelijk vindt hij ze onder de betere stand. Een redelijke actie-western met Reed als sympathieke hoofdrolspeler.

Il gioco delle spie

1966 | Thriller

Italië/Frankrijk 1966. Thriller van Paolo Bianchini. Met o.a. Roger Hanin, Rory Calhoun, Evi Marandi, Raf Baldassare en Jean Gaven.

Drie Russische topspionnen krijgen de opdracht alles te weten te komen over een komende wapenlevering door de Amerikanen aan een olie exporterende moslimstaat. De missie loopt echter op niets uit door een dubbelspion, maar wie is hij?

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Paolo Bianchini op televisie komt.

Reageer