Alfonso Tort

Acteur

Alfonso Tort is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

El 5 de talleres

2014 | Komedie, Drama

Uruguay/Argentinië/Duitsland/Frankrijk/Nederland 2014. Komedie van Adrián Biniez. Met o.a. Esteban Lamothe, Diego Mattioli, Alfonso Tort, Matías Castelli en Néstor Guzzini.

De profvoetballer Patón speelt voor een derderangs Argentijnse voetbalclub. Hij zal zijn carrière op zijn dertigste moeten afsluiten, maar hij weet nog niet wat te doen met de rest van zijn leven.

25 Watts

2001 | Drama, Komedie

Argentinië/Uruguay 2001. Drama van Juan Pablo Rebella en Pablo Stoll. Met o.a. Daniel Hendler, Jorge Temponi, Alfonso Tort, Valentín Rivero en Valeria Mendieta.

Internationaal bejubeld en gelauwerd debuut van Uruguayaanse twintigers Rebella en Stoll. 25 Watts begint op een lome zaterdagochtend in La Rañaga, een rustige middenklassenwijk van Montevideo. Het is 7:14 en Leche (20), Javi (20) en Seba (18) zijn nog steeds wakker. Ze slenteren wat rond, hangen op een muurtje en ledigen het laatste flesje bier. De bijgelovige Leche is in de poep getrapt en weinig hoopvol over zijn geluk de komende dagen. Hij moet eigenlijk leren voor een examen Italiaans op maandag maar het enige waaraan hij kan denken is zijn lerares Beatriz (25). Javi is al klaar met school maar ziet op tegen zijn stompzinnige bijbaantje. Over een paar uur moet hij met een geluidsinstallatie door de buurt rijden om reclame te maken voor pasta. Hij heeft meer zin in zijn vriendinnetje die hij ´s middags zal treffen voor wat passieloze seks. Seba, de jongste van het stel, hangt er een beetje bij. Hij is moe en valt in slaap. De stijlvaste camera van Bárbara Alvares registreert het drietal gelaten in contrastrijk zwart-wit en de toon is gezet voor een weinig opwindende dag vol droogkomische futiliteiten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alfonso Tort op televisie komt.

Reageer