Michelle Sweeney

Acteur

Michelle Sweeney is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Hunger: The Perfect Couple

1999 | Thriller

Canada 1999. Thriller van Darrell Wasyk. Met o.a. Claudia Besso, Bruce Dinsmore, Richard Jutras, Daniela Ferrera en Noel Burton.

Beursmakelaar Jason (Dinsmore) ontmoet op de luchthaven kunstenares Linda (Besso). Het is liefde op eerste gezicht en korte tijd later trouwen ze. Vier jaar later is deze liefde sterk geluwd en de vernissages van Linda zijn voor Jason een bron van verveling. Ogenschijnlijk vormen ze een perfect koppel, maar in gedachten kunnen ze elkaar niet meer uitstaan. Maar een man (Jutras) observeert hen, net zoals hij op de luchthaven deed. Hij laat hen een speciale champagne drinken en eenklaps kunnen ze elkaars gedachten horen. De ontleding van een relatie tot op het bot. Als je gedachten geen geheim meer zijn voor je partner gaat de relatie vanzelfsprekend stuk. Erg opwindend is het allemaal niet en zelfs het obligate partijtje neuken (van Jason met een gaste op de vernissage) is alles behalve erotisch in beeld gebracht. Gerald Wexler baseerde het scenario op een kort verhaal van David J. Schow. David Bowie zorgt voor de inleiding. Fotografie is van Fran├žois Protat. Dolby Surround.

The Company of Strangers

1990 | Drama

Canada 1990. Drama van Cynthia Scott. Met o.a. Alice Diabo, Constance Garneau, Winifred Holden, Cissy Meddings en Mary Meigs.

Zeven oude dames stranden in de buurt van Quebec op het platteland wegens motorpech en zij beginnen onder elkaar te praten over het leven, de liefde en de dood. Teder drama of een tragikomedie waarin niet-professionelen hun vaak onthutsende levensgeschiedenis vertellen in een hartverwarmende film. Bekroond met de grote prijs van de stad Mannheim tijdens de 39ste Internationale Filmwoche van die stad.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michelle Sweeney op televisie komt.

Reageer