Johara is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Tre passi nel delitto

1993 | Mysterie

Italië 1993. Mysterie van Fabrizio Laurenti. Met o.a. Gioele Dix, Carlo Cartier, Dalila Di Lazzaro, Ernst Jacobi en Imma Piro.

Een driedelige miniserie over een niet als te beste advocaat, genaamd Luca Marotta (Dix), die liever niet bij een onderzoek betrokken raakt. In het eerste deel, DELITTI IMPERFETTI, ontvangt Luca een telefoontje van een voormalige schoolvriendin, een rijke en beeldschone vrouw die met een schilder samenwoont. De schilder verdween maar was tevens de laatste die een psychoanalist in levende lijve zag, die daarna werd vermoord. In het tweede deel, CHERCHEZ LA FEMME, ontmoet Luca per toeval een oude vriend die denkt dat zijn vrouw een affaire heeft. Wanneer de vriend wordt vermoord, ondervraagt Luca zijn vrouw en krijgt met een hele reeks moorden te maken. In het laatste deel, VILLA MALTRAVERSI, wordt een vrouw vermoord in de badkuip van een luxe villa, van een rijke familie. Eerst is een loodgieter de verdachte maar Luca ontdekt dat een grote erfenis een rol speelt, en de broers Maltraversi worden verdacht. Scenario van o.a. Laura Toscano en Franco Marotta.

Petit

1993 | Komedie, Fantasy

Frankrijk 1993. Komedie van Patrick Volson. Met o.a. Stéphane Audran, Julien Gutierrez, Patrick Pineau, Jan Rouiller en Michel Bompoil.

Na een eerder woelige vrijgezellennacht ontwaakt Leo (Pineau) met de gedachte aan zijn huwelijk met Lucie (Villeneuve) en herinneringen aan zijn jeugdliefde Marianne. Tot zijn verstomming stelt hij vast dat hij terug in het lichaam van een tienjarige (Gutierrez) zit. Hij kan niet anders bedenken dan dat hij behekst werd door het exotische hoertje waarop zijn vrienden hem trakteerden. Terwijl de hele familie en zijn verloofde vergeefs wachten in de kerk tracht hij wanhopig zijn normale ouderdom terug te krijgen. Enkel zijn moeder Fran[KA10]coise (Audran) gelooft hem, evenals zijn beste vriend (Bompoil), die echter van de gelegenheid gebruik maakt om Lucie te versieren. Voorspelbare komedie van een volwassene die terug kind wordt, maar praat met een terminologie van een dertigjarige. Er zitten enkele leuke momenten in (vooral met moeder Audran), maar naar het einde toe worden alle registers van de sentimentaliteit opengetrokken. Corinne Atlas schreef het scenario en Jacques Boumendil stond achter de camera.

Pugni di rabbia

1991 | Drama

Italië 1991. Drama van Claudio Risi. Met o.a. Ricky Memphis, Johara, Alessandra Fassio, Romita Losco en Mario Aglietti.

Proletarisch drama over sociale strijd en overleven in een rauwe gemeenschap. Loodgieter Danilo, prachtig gespeeld door Memphis, wil graag wedstrijdbokser worden. Hij houdt van een zwart meisje, dat aan de drugs verslaafd is. Samen verzetten ze zich tegen het milieu van misdaad en verdovende middelen en ze proberen zich eruit te vechten.

L'amico Arabo

1991 | Drama, Fantasy

Italië 1991. Drama van Carmine Fornari. Met o.a. Luca Barbareschi, Hichem Rostom, Johara, Martine en Gafsi.

Barbareschi, een ontevreden Italiaanse arbeider in een fabriek in Tunesië, gaat met collega Rostom naar huis. Hun bus wordt overvallen door bandieten. Wachtend op hulp vertelt de gewonde Rostom een vreemd verhaal over zijn bruiloft: hij kreeg ruzie met een tovenaar, die zijn bruid vier vingers afsneed en die door de woestijnwind liet meevoeren. Zij stierf en haar moeder droeg hem op de vingers te zoeken en haar dochter weer tot leven te brengen. Als Rostom sterft aan zijn verwondingen neemt Barbareschi de drie inmiddels teruggevonden vingers mee. Hij wordt nu geheel opgenomen in de Arabische denk- en leefwereld. Hij vindt de ontbrekende vinger bij een antiquair en brengt ze dan alle vier terug naar de moeder, maar zonder iets te zeggen. Een onpretentieus soort mysteriespel, waarin een stadsmens ontdekt dat er meer dingen zijn tussen hemel en aarde dan hij ooit had gedacht. Ook bekend als THE ARAB FRIEND.