George Pearson

Regisseur

George Pearson is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Murder By Rope

1936 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1936. Misdaad van George Pearson. Met o.a. Constance Godridge, D.A. Clarke-Smith, Sunday Wilshin, Wilfrid Hyde-White en Donald Read.

Een ter dood gebrachte moordenaar blijkt wraak te nemen op de rechter en de juryleden. Flauwekul, deze plattelands-thriller, een tussendoortje zoals ze wel meer gemaakt werden in Engeland rond 1935.

Midnight at Madame Tussauds

1936 | Horror

Verenigd Koninkrijk 1936. Horror van George Pearson. Met o.a. Kim Peacock, James Carew en Lucille Lisle.

Een financier lijkt ten dode opgeschreven als hij een weddenschap aangaat dat hij den nacht in het wassenbeeldenmuseum zal doorbrengen

Midnight at Madame Tussaud's

1936 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1936. Misdaad van George Pearson. Met o.a. James Carew, Lucille Lisle, Charles Olivier, Kim Peacock en Patrick Barr.

Een zakenman, die bang is dat de verloofde van zijn dochter een oplichter is, wordt aangevallen als hij een nachtje overblijft in de gruwelkamer! Matte, maar niet oninteressante B- riller, deels opgenomen bij Madame Tussaud in Londen. Ook bekend als MIDNIGHT AT THE WAX MUSEUM.

A Shot in the Dark

1933 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1933. Misdaad van George Pearson. Met o.a. Dorothy Boyd, O.B. Clarence, Jack Hawkins, Russell Thorndike en Michael Shepley.

Een rijke heer pleegt zelfmoord - zo lijkt het althans. Vanaf de andere kant van het graf, door middel van een op de band opgenomen testament, beschuldigt hij zijn erfgenamen van moord. Ze bekennen stuk voor stuk, maar slechts één van hen is schuldig. Onderhoudend verhaal naar de thriller van Gerard Fairlie. Een uitstekend geregisseerde film, die de moderne kijker een beetje vreemd zal aandoen vanwege de ouderwetse, overdreven speelstijl.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer George Pearson op televisie komt.

Reageer