Nikki Gentile is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

L'amour chez les poids lourds

1978 | Erotiek, Komedie

Italië/Frankrijk 1978. Erotiek van Jean-Marie Pallardy. Met o.a. Georges Géret, Elisabeth Turner, Nikki Gentile, Ajita Wilson en Jean-Marie Pallardy.

Melige softcore die gesitueerd is in het vrachtrijdersmilieu. De pittige uitbaatster van een wegcafé wordt, sinds de verdwijning van haar echtgenoot aan de Turks-Iraanse grens, belaagd door haar cliëntèle, maar geeft niet toe aan de verleiding. Terecht, zo zal blijken, want haar echtgenoot, na enige tijd omringd door vrouwelijk schoon in een oase te hebben gezeten, begint haar te missen en keert terug. Vooral de pogingen van Pallardy om leuk te doen zijn uitermate deprimerend. Het scenario is van Oscar Roy, camerawerk van René Guy.

L´amour chez les poids lourds

-1 | Erotiek

Italië/Frankrijk. Erotiek van Jean Marie Pallardy. Met o.a. Elisabeth Turner, Ajita Wilson, Nikki Gentile en Jean Marie Pallardy.

In het wegrestaurant, 'Truck Stop' is eigenares Pamela de droom van iedere trucker. Haar man, ook een trucker, is al een hele tijd op pad maar laat nooit wat van zich horen. Toch vertrouwt Pamela erop dat hij terug zal keren. Hij is echter ieder besef van tijd vergeten sinds hij in de armen van de betoverende Calypso is beland die hem bij zich houdt in haar afgelegen villa. Ondertussen vindt de klandizie van de 'Truck Stop' dat het voor Pamela tijd wordt om op zoek te gaan naar een nieuwe man. Met tegenzin stemt zij toe, maar dan rijst de vraag wie de uitverkorene moet worden. Een verkiezing biedt uitkomst en er wordt een swingend toernooi georganiseerd. Pamela's man komt tot de ontdekking dat zij de ware voor hem is en snelt zich terug naar de 'Truck Stop'. De vraag is of hij nog op tijd zal arriveren, voordat de finale van de verkiezing heeft plaatsgevonden