Ricardo Sibelo

Acteur

Ricardo Sibelo is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Diamonds Are For Pleasure

1992 | Misdaad

Nederland/Verenigd Koninkrijk/Italië/Verenigde Staten 1992. Misdaad van Alberto Ferro. Met o.a. Isabella Fortea, Dodd Rougeau, Nandy Hendrix, T. Richard Scoggins en Ruud van Andel.

Pilot voor een sexy-serie van acht delen van elk 30m, speciaal in internationale coproductie voor de thuisbuis gedraaid. Het voorspelbare filmpje gaat over een Italiaans rocksterretje dat woonachtig is in Londen. Ze neemt de benen vanwege haar bezitterig macho vrindje en reist af naar Amsterdam. Daar komt ze terecht in het rode paleis Yab Yum. Ze klimt algauw op tot een ware escort-lady, want er zijn maar weinig andere mogelijkheden in Amsterdam om snel carrière te maken. Omdat ze avontuurlijk van aard is, raakt ze betrokken bij een spannende diamantensmokkel. Ze heeft echter geen oog voor het omringende gevaar. Als het te laat is, blijkt dat haar stoere vriend toch nog van haar houdt en weet haar uit de penarie te redden. Een rolprent waarin de geijkte rollenpatronen nog eens extra bevestigd worden. Het spel staat op een niet al te hoog niveau.

Amongst Barbarians

1990 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1990. Drama van Jane Howell. Met o.a. David Jason, Rowena Cooper, Anne Carroll, Lee Ross en Con O'Neill.

Twee Engelse jongens zijn in Maleisië ter dood veroordeeld voor heroïnemokkel. Hun ouders komen zich ermee bemoeien. Prachtig drama waarin, aan de hand van een waar gebeurde geschiedenis, familierelaties en de ethische opvattingen van de Engelse bourgeoisie worden geanalyseerd. Je vraagt je af wie nu de echte barbaren zijn. Uitstekende tv-versie van een bekroond toneelstuk. Jason, de Britse ster van de tv- komedie-serie Open All Hours en Only Fools and Horses, in zijn eerste dramatische hoofdrol.

American Roulette

1988 | Thriller

Verenigd Koninkrijk/Australië 1988. Thriller van Maurice Hatton. Met o.a. Andy Garcia, Kitty Aldridge, Robert Stephens, Al Matthews en Susannah York.

Garcia, een Zuidamerikaanse president in ballingschap, heeft zich in Londen gevestigd, waar hij via de tv zijn politieke mening geeft en zo het verzet leidt tegen de militaire junta die de macht heeft overgenomen. Een doodseskader wordt uitgezonden om hem te vermoorden, en wanneer hij wordt gekidnapt, schakelt zijn vriendin Kate (Aldridge) de Britse geheime dienst in. Verwarde politieke thriller, die de kijker geen ogenblik in spanning kan brengen. Wie dit scenario vol gaten en sprongen van regisseur Hatton kan volgen, heeft recht op een prijs. Alleen de vlucht van Garcia in de Londense metro brengt wat opwinding, al kom je niet te weten voor wie hij nu eigenlijk op de loop is. Tony Imi schoot mooie beelden van Londen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ricardo Sibelo op televisie komt.

Reageer