Masumi Harukawa

Acteur

Masumi Harukawa is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Tokyo Pop

1988 | Drama

Verenigde Staten/Japan 1988. Drama van Fran Rubel Kazui en Fran Rubel Kuzui. Met o.a. Carrie Hamilton, Yutaka Tadokoro, Taiji Tonoyama, Tetsurô Tamba en Masumi Harukawa.

Een soms amusant, maar onbeduidend verhaal over wat er gebeurt wanneer punkrocker Hamilton, op zoek naar roem, afreist naar Japan. Het 'Westen ontmoet het Oosten' thema heeft mogelijkheden, maar het resultaat is wonderlijk oppervlakkig ondanks Hamiltons innemende optreden. Zij is overigens een dochter van Carol Burnett.

Odoshi

1967 | Misdaad

Japan 1967. Misdaad van Kinji Fukasaku. Met o.a. Rentaro Mikuni, Masumi Harukawa, Pepe Hoseki en Akira Nihismura.

Een getrouwde winkelier die een zoontje heeft, wordt door twee misdadigers van zijn vrijheid beroofd. Een politiefilm, gemaakt door een genre-expert, althans naar Japanse normen. Het plot is origineler dan gewoonlijk.

Kaidan Semushi Otoko

1966 | Horror

Japan 1966. Horror van Hajime Sato. Met o.a. Akira Nihismura, Yuko Kusunoki, Yoko Hayama, Masumi Harukawa en Shinjiro Ebara.

Na de dood van een plotseling gek geworden jongeman bezoeken zijn ouders, assistente en een nichtje het huis waar de overledene woonde. Onheil wacht hen. Een middelmatige wellicht schilderachtige herschepping van veel betere westerse films.

Himo

1966 | Misdaad

Japan 1966. Misdaad van Hideo Sekigawa. Met o.a. Mako Midori, Sanaae Nakahara, Masumi Harukawa en Tatsuo Umemiya.

Een vrouw leert de wereld van Shinjuku kennen, een wereld van prostitutie en misdaad. Een eenvoudige politiefilm en melodrama vol erotiek, kenmerkend voor de Japanse film uit die tijd.

Iro

1965 | Drama

Japan 1965. Drama van Shinji Murayama. Met o.a. Tatsuo Umemiya, Mako Midori, Reiko Ohara en Masumi Harukawa.

Een man verleidt alle vrouwen die hij op zijn weg tegenkomt. Verwarrend en dubbelzinnig drama, één van de eerste films van de tegenwoordig befaamde Shinji Murayama.

Chinkoro Amakko

1965 | Drama

Japan 1965. Drama van Yoichi Maeda. Met o.a. Akiko Nakamura, Masumi Harukawa, Kyoko Ogimachi en Tokuda Hoki.

Op een klein eilandje ten zuiden van Japan worden oude, behoudende tradities die het gedrag van de vrouw voorschrijven in stand gehouden. Een onbeduidend stichtelijk melodrama.

Akai satsui

1964 | Drama

Japan 1964. Drama van Shohei Imamura. Met o.a. Masumi Harukawa, Akira Nishimura, Shigeru Tsuyuguchi, Tanie Kitabayashi en Yuko Kusunoki.

Morbide psychologisch drama met Harukawa als een lelijke vrouw van middelbare leeftijd die met haar man en stiefzoon in een vervallen woning vlak bij een spoorweg woont. Op een nacht dringt een inbreker de woning binnen die haar verkracht. Het monotone leven van de vrouw is eindelijk doorbroken en ze begint een hartstochtelijke relatie met de inbreker. Ook bekend als INTENTION OF MURDER.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Masumi Harukawa op televisie komt.

Reageer