Adria Delhort

Acteur

Adria Delhort is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Nobleza ranchera

1938 | Drama

Mexico 1938. Drama van Alfredo del Diestro. Met o.a. Alfredo del Diestro, Carmen Hermosillo, Ramón Armengod en Adria Delhort.

Een rijke landeigenaar en een patroon strijden onafgebroken om een onontgonnen terrein. De interpretatie van een zedenroman, LA PARCELA, die veel punten van overeenkomst vertoont met de Spaanse film NOBLEZA BATURRA van de auteur Joaquín Dicenta.

El Cobarde

1938 | Drama

Mexico 1938. Drama van René Cardona. Met o.a. Julián Soler, Adria Delhort, Josefina Escobedo en Antonio R. Frausto.

Een jongen moet, tegen zijn zin, naar een militaire academie. Al spoedig moet hij een gevaarlijke missie volbrengen om zijn vaderland te redden, maar hij is bang. Een film bestemd om de waarden en deugden op te hemelen van de kadetten die zich aanmelden bij militaire academies, waar men denkt te weten wat eer en mannelijkheid is. Onverteerbaar, hoe je het ook bekijkt.

Sor Juana Inés de la Cruz

1935 | Biografie

Mexico 1935. Biografie van Ramón Peón. Met o.a. Andrea Palma, Alfredo del Diestro, Alberto Martí en Adria Delhort.

De biografie van een historische figuur uit de Mexicaanse letterkunde die non werd. De regisseur heeft zich meer gericht op de vermeende liefdesavonturen van de vrouwelijke hoofdpersoon voordat zij gelovig werd dan op het verhaal als biografie, hetgeen de film minder geloofwaardig maakt. Bovendien weinig sfeervol en langdradig geregisseerd.

La Calandria

1933 | Drama

Mexico 1933. Drama van Fernando de Fuentes. Met o.a. Carmen Guerrero, Paco Berrondo en Adria Delhort.

Na de dood van haar moeder moet 'La Calandria', een jong meisje dat verzot is op zingen, vechten om haar kuisheid te bewaren. Een onbelangrijk zedendrama dat wordt opgeluisterd door liedjes van Joaquín Pardavé.

El Tigre de Yautepec

1933 | Drama

Mexico 1933. Drama van Fernando de Fuentes. Met o.a. Pepe Ortiz, Lupita Gallardo, Adria Delhort en Consuelo Segarra.

Na vele heldendaden wordt een bandiet gearresteerd en voor de ogen van zijn moeder en verloofde gefusilleerd. Een onzinnige film, onbeholpen geregisseerd door een regisseur die met het onderwerp, een werk van Jorge Pezet, duidelijk geen raad wist.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Adria Delhort op televisie komt.

Reageer