Ugo Adinolfi

Acteur

Ugo Adinolfi is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Il Giorno del giudizio

1971 | Western

Italië 1971. Western van Mario Gariazzo. Met o.a. Ty Hardin, Edda Di Benedetto, Craig Hill, Rossano Brazzi en Guido Lollobrigida.

Een uitstekende spaghetti-western, spannend en vol actie. Hardin, de wreker, hoort na zijn terugkeer hoe zijn vrouw verkracht werd en daarna vermoord. De schuldigen moeten boeten. Hardin verkleedt zich als doodgraver en steeds als hij wraak neemt, laat hij een klein tamboertje spelen. Brazzi, de sheriff, is zijn grote tegenspeler. Op video uitgebracht als DOOMSDAY.

Gli Fumavano le colt...lo chiamavano Camposanto

1971 | Western

Italië 1971. Western van Giuliano Carmineo. Met o.a. Gianni Garko, William Berger, Christopher Chittel, John Fordyce en Ugo Fancareggi.

Garko, een mysterieuze vreemdeling, neemt het tegen een bende op die het voorzien heeft op twee jongemannen die uit het oosten teruggekeerd zijn op de ranch van hun vader. Ze hebben eerst hun studie afgemaakt. Hun vader moet de bende betalen voor 'bescherming' maar de beide jongens gooien de ontvanger de deur uit. Er wordt heel wat afgeschoten in deze door Enzo Barboni geschreven spaghetti-western.

Il Dito nella piaga

1969 | Oorlogsfilm

Italië 1969. Oorlogsfilm van Teodoro Ricci. Met o.a. Klaus Kinski, George Hilton, Ray Saunders, Betsy Bell en Franco Cobianchi.

In Italië worden tijdens WO II twee Amerikaanse soldaten door een krijgsraad ter dood veroordeeld, maar zij weten aan het vuurpeloton te ontsnappen. Een klein dorpje haalt hen in als bevrijders. Zij wreken zich als de Duitsers het gehucht willen heroveren. Een film vol geroutineerd oorlogsgeweld zonder enig spoor van diepgang. Ook bekend als SALT IN THE WOUND.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ugo Adinolfi op televisie komt.

Reageer