Mariusz Benoit

Acteur

Mariusz Benoit is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Cudowne dziecko

1987 | Avonturenfilm, Fantasy, Familiefilm, Drama

Polen/Canada 1987. Avonturenfilm van Waldemar Dziki. Met o.a. Rusty Jedwab, Eduard Garson, Daria Trafankowska, Mariusz Benoit en Wladyslaw Kowalski.

Energieke en geestige familiefilm over een jongen met telekinetische gaven. Het begint als een potsierlijke komedie met de obligate achtervolging in overvolle straten en eindigt in een wapenfabriek waar de jongen een ramp weet te voorkomen. Soepel geregisseerd door Dziki, die ook het scenario schreef. Een onderhoudende film.

Przeznaczenie

1986 | Biografie, Historische film

Polen 1986. Biografie van Jacek Koprowicz. Met o.a. Mariusz Benoit, Michał Bajor, Anna Dymna, Katarzyna Figura en Grazyna Trela-Stawska.

Een biografie van de laat 19de eeuwse dichter Kazimierz Przerwa-Tetmajer, die beroemd was vanwege zijn erotische gedichten en zijn bohémienleven. Hij bracht bijna dertig jaar in eenzaamheid en ellende door als gevolg van een geslachtsziekte en aanvallen van krankzinnigheid. Ook was hij diep teleurgesteld in zijn talentloze zoon die zelfmoord pleegde. Dit stijlvolle debuut van Koprowicz biedt de kijker een scherpe blik op het leven van de kunstenaar.

Olimpiada 40

1980 | Oorlogsfilm, Drama

Polen 1980. Oorlogsfilm van Andrzej Kotkowski. Met o.a. Mariusz Benoit, Jerzy Bo[KA1]nczak, Tadeusz Galia, Krzysztof Janczar en Ryszard Kotys.

Een oninteressant debuut waarin de `bewoners` van een internationaal krijgsgevangenenkamp in de herfst van 1940 besluiten `Olympische Spelen` te organiseren. (Onder normale omstandigheden zouden de Spelen dat jaar in Japan hebben plaatsgevonden.) De saamhorigheid die ervan het gevolg is brengt de kampleiding in grote problemen. Kotkowski was assistent bij o.a. Wajda, Morgenstern en Zanussi.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mariusz Benoit op televisie komt.

Reageer