Margaret Travolta

Acteur

Margaret Travolta is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Swordfish

2001 | Thriller, Actiefilm, Drama

Verenigde Staten/Australiƫ 2001. Thriller van Dominic Sena. Met o.a. John Travolta, Hugh Jackman, Halle Berry, Don Cheadle en Vinnie Jones.

Travolta maakte zijn zoveelste grote comeback met het commercieel succesvolle Swordfish. Volgens velen dankt Travolta dit feit aan Halle Berry, die een minuutje topless is te zien en daarmee een grote publiekstrekker werd. Erg veel valt er verder niet te beleven aan deze technothriller. Maar er kan altijd nog genoten worden van The Matrix-achtige effecten en de reeks beroemde namen in de cast. Travolta is Gabriel, een sociopathische spion die zes miljard dollar wil stelen. Hij en zijn vrouw Ginger (Berry) hebben daarvoor de criminele computerexpert Stanley (Jackman) nodig, die eigenlijk okee is en slechts contact met zijn dochtertje wenst.

Lucky Numbers

2000 | Komedie, Misdaad

Verenigde Staten/Frankrijk 2000. Komedie van Nora Ephron. Met o.a. John Travolta, Lisa Kudrow, Tim Roth, Bill Pullman en Ed O'Neill.

Small town Amerika, 1988. Televisieweerman Russ (Travolta) is een lokale beroemdheid met schulden. Lijpe vriend Gig (Roth) stelt voor om samen met lottoballenmeisje Crystal (Kudrow) de staatsloterij te tillen. Een eenvoudig plan dat uitloopt in een vermakelijke brij van moord en verraad. Pretentieloze komedie van de maker van Sleepless in Seattle en You've Got Mail is losjes gebaseerd op een loterijschandaal uit het begin van de jaren '80 in Pennsylvania (overigens ook de bron voor het Michael Keaton-vehikel The Squeeze). Documentairemaker Michael Moore leende zijn persoon voor een hilarische bijrol als de bijbelvaste, botergeile neef van Crystal.

Losing Isaiah

1995 | Drama

Verenigde Staten 1995. Drama van Stephen Gyllenhaal. Met o.a. Jessica Lange, Halle Berry, David Strathairn, Cuba Gooding jr en Daisy Eagan.

Khaila Richards (Berry) is verslaafd aan de crack. Ze is zo zuchtig naar het spul dat ze haar baby in een vuilcontainer dumpt om zo snel mogelijk aan haar volgende shot te komen. Vroeg in de morgen komt de vuilniswagen langs. Gelukkig wordt de baby op tijd gered. In kritieke toestand brengen vuilophalers het kind naar het ziekenhuis. Sociaal werkster Margaret Lewin (Lange) is bereid na overleg met haar saaie man Charles, een kleurloze jurist, en haar opstandige tienerdochter Hannah om de eveneens verslaafde baby te verzorgen. Later adopteren de Lewins het kind, maar de moeder eist het terug.

In the Company of Darkness

1993 | Thriller

Verenigde Staten 1993. Thriller van David Anspaugh. Met o.a. Helen Hunt, Jeff Fahey, Steven Weber, Juan Ramirez en Dan Conway.

Als de politie van Riverside in Wisconsin Kyle Timler (Weber) ervan verdenkt een seriemoordenaar te zijn, is de bewijsvoering tegen hem niet rond te krijgen. Gina Pulasky (Hunt) is net tot het korps toegetreden en zij stemt erin toe als lokeend te fungeren. Film waarin de scenaristen geprobeerd hebben de kijker lang in twijfel te houden met deed-ie-het-nu-wel of deed-ie-het- nu-niet, maar waarvan je de afloop al mijlen ver van te voren ziet aankomen. Het spel en de regie zijn keurig, maar het is allemaal beslist niet zo opwindend als de vooraankondigingen je zouden willen doen geloven.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Margaret Travolta op televisie komt.

Reageer