Abhishek Bachchan

Acteur

Abhishek Bachchan is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Sarkar Raj

2008 | Actiefilm, Misdaad, Drama

India 2008. Actiefilm van Ram Gopal Varma. Met o.a. Aishwarya Rai, Amitabh Bachchan, Abhishek Bachchan en Victor Banerjee.

Een machtige familie schuwt geen enkel middel om de bevolking onder de duim te houden en fiks te verdienen aan een krachtcentrale.

Shoot Out at Lokhandwala

2007 | Bollywood

India 2007. Bollywood van Apoorva Lakhia. Met o.a. Aarti Chhabria, Shabbir Ahluwalia, Abhishek Bachchan en Amitabh Bachchan.

Een machtige familie schuwt geen enkel middel om de bevolking onder de duim te houden en fiks te verdienen aan een krachtcentrale.

Dhoom 2

2006 | Bollywood

India 2006. Bollywood van Sanjay Gadhvi. Met o.a. Hrithik Roshan, Aishwarya Rai, Abhishek Bachchan en Uday Chopra.

Een machtige familie schuwt geen enkel middel om de bevolking onder de duim te houden en fiks te verdienen aan een krachtcentrale.

Sarkar

2005 | Misdaad, Drama

India 2005. Misdaad van Ram Gopal Varma. Met o.a. Amitabh Bachchan, Abhishek Bachchan, Kay Kay Menon, Supriya Pathak en Katrina Kaif.

Subhash 'Sarkar' Nagare (Amitabh Bachchan) is een misdadiger oude stijl in Mumbai, hij zorgt voor orde en stabiliteit waar de politie dat niet kan of wil. Hij heeft twee zoons, de onaangename Vishnu (Menon) en de westers georiënteerde Shankar (Abhishek Bachchan, ook in het echt de zoon van Amitabh). Op een dag krijgt de oude baas een moord op een politicus in z'n schoenen geschoven. Het is het begin van een pittige machtsstrijd. Regisseur Varma erkent stevig beïnvloed te zijn door The Godfather, had met de megasterren Bachchan uitstekende acteurs in huis, maar Sarkar is niet het gedroomde meesterwerk geworden.

DUS

2005 | Actiefilm, Thriller

India 2005. Actiefilm van Anubhav Sinha. Met o.a. Sanjay Dutt, Abhishek Bachchan, Sunil Shetty en Zayed Khan.

Een anti-terroristische eenheid moet binnen zeven dagen voorkomen dat een terroristische dreiging bewaarheid wordt. 26.000 levens staan op het spel.

Bunty Aur Babli

2005 | Drama, Avonturenfilm, Bollywood

India 2005. Drama van Shaad Ali. Met o.a. Abhishek Bachchan, Rani Mukherjee, Amitabh Bachchan en Raj Babbar.

Vrolijke avonturenfilm uit het Indiase Bollywood, over de jonge dromers Bunty en Babli die iedereen in de maling nemen om rijk en beroemd te worden .

Don't Say A Word, Kuch Na Kaho

2003 | Romantiek, Drama, Musical

India 2003. Romantiek van Rohan Sippy. Met o.a. Aishwarya Rai, Abhishek Bachchan, Suhasini Mulay en Satish Shah.

Het is tijd om een geschikte vrouw te vinden voor Raj. Hierbij krijgt hij hulp van de beeldschone Namrata, een vrouw met een verleden. Na een aantal bruidskandidaten realiseert Raj zich dat hij eigenlijk verliefd is op Namrata, maar hoe zal haar achtergrond dit beïnvloeden?

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Abhishek Bachchan op televisie komt.

Reageer