Michael C. Cuddy

Producer

Michael C. Cuddy is producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Assault on Dome 4

1996 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten 1996. Sciencefiction van Gilbert Po en Gilbert Po. Met o.a. Joseph Culp, Bruce Campbell, Jocelyn Seagrave, Brion James en Ray Baker.

Alex Windham is een briljante en psychotische crimineel die in de meest zwaar bewaakte gevangenis van de vierentwintigste eeuw zit. Alex is vastbesloten om ooit een planeet te veroveren en die naar zichzelf te noemen, maar daarvoor moet hij eerst uit de gevangenis zien te komen. Hij besluit te ontsnappen en wordt daarbij geholpen door zijn medegevangenen. Uiteindelijk lukt het hem om er met een shuttle vandoor te gaan. Hij komt op Dome 4 terecht, een klein en vredig ruimtestation. Kort nadat hij voet heeft gezet op Dome 4 vermoordt hij het hoofd van de beveiliging, maakt de bewoners tot zijn slaven en neemt de macht over. Hij start onmiddellijk met het bewapenen van het ruimtestation en wil bovendien met de mineralen die er ter plekke beschikbaar zijn een uiterst gevaarlijk wapen ontwikkelen. Hij heeft echter geen rekening gehouden met de komst van Chase Morran

Warlords 3000

1993 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten 1993. Sciencefiction van Faruque Ahmed. Met o.a. Jay Roberts, Denise Marie Duff, John Croshaw, Archie Gibson en Wayne Duvall.

In het jaar des heren uit de titel is de aarde weer woest en ledig als gevolg van een milieuramp. Wie overgebleven is, laaft zich aan drugs die verdeeld worden door gewetenloze drugsdealers. Een wreker staat op en gaat als fascistische moraalridder orde op zaken stellen in de woestenij. Slap verhaaltje, dat als omhulsel dient voor de actie. Van enige spelprestaties is geen sprake. Uitsluitend voor diehards die zich niet opwinden over het volledige gebrek aan oorspronkelijkheid. Het scenario is van de regisseur en Ron Herbst. Het camerawerk is van Stephen N. Timberlake.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael C. Cuddy op televisie komt.

Reageer