Lily Broberg

Acteur

Lily Broberg is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sidste Akt

1987 | Komedie

Denemarken 1987. Komedie van Edward Fleming. Met o.a. Birgitte Federspiel, Mime Fönss, Kirsten Rolffes, Holger Juul Hansen en Ebbe Rode.

Een aantal bejaarde actrices tracht elkaar de loef af te steken in een voor hen opgerichte bejaardeninstelling. Gebaseerd op het bijna vergeten toneelstuk Waiting in The Wings van Noel Coward. Fleming voert de oude dametjes - die zich wellicht nooit eerder zo uitleefden - ten tonele als oude krengen die met gespierde vulgariteiten trachten te overleven. Schitterende dialogen en vertolkingen door een handvol Deense gepensioneerde actrices.

Sytten

1966 | Erotiek

Denemarken 1966. Erotiek van Annelise Meineche. Met o.a. Ole Søltoft, Ghita Nørby, Lise Rosendahl en Lily Broberg.

De belevenissen van een zeventienjarige jongeman die tijdens een zomervakantie van schuchtere adolescent tot ervaren Don Juan evolueert. Beter dan de doorsnee seksfilm.

Harry og kammertjeneren

1961 | Komedie

Denemarken 1961. Komedie van Bent Christensen. Met o.a. Osvald Helmuth, Ebbe Rode, Gunnar Lauring, Henning Moritzen en Lise Ringheim.

Een bejaarde werknemer op een zodat hij in staat is een butler in dienst te nemen om zijn eenzaamheid thuis te verdrijven. De vormelijke huisknecht kan moeilijk wennen aan de gemoedelijkheid van zijn werkgever en diens kaartclub, maar er groeit toch een verstandhouding die ook blijft als het geld op is. Het aardige gegeven wordt opgesierd met een oorspronkelijke en soms bijna surrealistische humor, die de film uittilt boven de technische onvolkomenheden (waaronder het geluid): een voorbeeld voor andere kleine filmproducerende landen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lily Broberg op televisie komt.

Reageer