Anthony Dexter is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Three Blondes In His Life

1960 | Drama

Verenigde Staten 1960. Drama van Leon Chooluck. Met o.a. Jock Mahoney, Greta Thyssen, Anthony Dexter en Jesse White.

Een soms onontwarbare kluwen van terugblikken op de romances en de misstappen van een inmiddels gestorven verzekeringsinspecteur.

The Parson and the Outlaw

1957 | Western, Biografie

Verenigde Staten 1957. Western van Oliver Drake. Met o.a. Anthony Dexter, Sonny Tufts, Marie Windsor, Charles 'Buddy' Rogers en Jean Parker.

Een slechte versie van het leven en de carrière van Billy the Kid.

He Laughed Last

1956 | Misdaad

Verenigde Staten 1956. Misdaad van Blake Edwards. Met o.a. Frankie Laine, Lucy Marlow, Anthony Dexter, Dick Long en Alan Reed.

Marlow speelt een bakvis uit de jaren twintig die van een gangster een nachtclub erft. Een kleurrijke misdaadfilm uit de tijd van de Drooglegging. Laine brengt een paar liedjes ten gehore. Tweede film van Edwards als regisseur.

Fire Maidens of Outer Space

1955 | Sciencefiction

Verenigd Koninkrijk 1955. Sciencefiction van Cy Roth. Met o.a. Anthony Dexter, Susan Shaw, Paul Carpenter, Harry Fowler en Sydney Tafler.

Ultra-goedkoop ruimteverhaal over astronauten, die op Jupiters dertiende maan landen en een samenleving van liefelijke jongedames, die grote behoefte aan mannelijk gezelschap hebben, ontdekken (om het netjes uit te drukken). Een film die zó slecht is dat hij goed is; u hebt niet echt geleefd voordat u de Fire Maidens hun rituele dans hebt zien uitvoeren op 'Stranger in Paradise'.

The Black Pirates

1954 | Avonturenfilm

Malta/Verenigde Staten 1954. Avonturenfilm van Allen H. Miner. Met o.a. Anthony Dexter, Martha Roth, Lon Chaney jr, Robert Clarke en Alfonso Bedoya.

Ongeïnspireerd verslag over piraten die op zoek zijn naar goud.

Captain Kidd and the Slave Girl

1954 | Avonturenfilm, Historische film

Verenigde Staten 1954. Avonturenfilm van Lew Landers. Met o.a. Anthony Dexter, Eva Gabor, Alan Hale jr en James Seay.

Bescheiden kostuumfilm met Dexter en Gabor in titelrollen, dolend over de zeeën om de schat te vinden voor hun weldoener.

Captain John Smith and Pocahontas

1953 | Historische film

Verenigde Staten 1953. Historische film van Lew Landers. Met o.a. Anthony Dexter, Jody Lawrence, Alan Hale jr, Douglass Dumbrille en Jody Lawrance.

De titel zegt alles al over dit tamelijk platvloerse verhaal, dat zich afspeelt in het Zuidoosten van de Verenigde Staten voor de Onafhankelijkheids Oorlog, toen het nog een kolonie was.

The Brigand

1952 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1952. Avonturenfilm van Phil Karlson. Met o.a. Anthony Dexter, Anthony Quinn, Gale Robbins en Jody Lawrance.

Dexter lijkt als twee druppels water op de koning en raakt betrokken bij intriges aan het hof; saai kostuumgeval. Scenario van Jesse Lasky Jr.

Valentino

1951 | Biografie

Verenigde Staten 1951. Biografie van Lewis Allen. Met o.a. Anthony Dexter, Eleanor Parker, Richard Carlson en Patricia Medina.

Een onopvallende, oppervlakkige biografie over de beroemde ster uit de Amerikaanse zwijgende film.