Yasuaki Kurata is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

So Close

2002 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 2002. Actiefilm van Corey Yuen. Met o.a. Shu Qi, Wei Zhao, Karen Mok en Yasuaki Kurata.

De zussen Lynn (Qi) en Sue (Wei) zijn partners in crime. Voor hun opdrachtgevers voeren ze liquidaties uit en hacken ze computernetwerken. Maar er ligt gevaar op de loer: de politie zit achter ze aan en een zakenrelatie blijkt niet helemaal te vertrouwen. Daarnaast wil Lynn stoppen met haar werk, omdat ze verliefd raakt op een oude vlam. De dramatische scènes zijn tenenkrommend, maar de goed geregisseerde actiescènes maken veel goed. Een guilty pleasure, voor de liefhebbers van Aziatische actiefilms.

Edge of Fury

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Li Tso-Nan. Met o.a. Ho Chung-Tao, Yasuaki Kurata, Michele, Danna en Lu Chun.

Chauffeur van succesvolle zakenman druk in de weer om naam werkgever te zuiveren in heroïneschandaal. Zeldzaam incompetent acteerwerk afgewisseld met virtuoze kung fu-gevechten. Ook bekend als THE HONG KONG CONNECTION.

Which Is Stronger, Karate or the Tiger?

1976 | Misdaad, Actiefilm

Japan 1976. Misdaad van Kazuhiko Yamaguchi. Met o.a. Yasuaki Kurata, Yiro Yabuki, Masashi Ishibashi, Kentaro Shimizu en Katsue Doi.

De manager van een karatestadion te Yokohama regelt een gemene, zij het lucratieve, zaak met een topgangster. Rechtschapen karateka's pikken dat natuurlijk niet. Dit keiharde karatewerkje legt de nadruk op de gevechtshandelingen met 'stop motion' en 'instant replay'. Liefhebbers mogen deze film niet missen.

The Return of Lady Karate

1976 | Actiefilm

Japan 1976. Actiefilm van Kazuhiko Yamaguchi. Met o.a. Etsuko Shiomi, Yasuaki Kurata, Chang Mei-Ho en Hiichi Yamasoto.

Lady Karate contra een fascistische Japanse kolonel die in WO II een fortuin aan goudstaven bijeenroofde. Een sterke actiefilm boordevol karate en andere martial arts-vormen. Slopend voor de leek, een lust voor de liefhebber.

Fist of Pantheress

1976 | Actiefilm

Japan 1976. Actiefilm van Hiroshi Kohira. Met o.a. Etsuko Shiomi, Yasuaki Kurata, Shin'ichi Chiba, Mashiko Okiyama en Yushi Kato.

Yumi (Shiomi), bijgenaamd Lady Karate, wreekt haar vader, die als eerzaam karate-instructeur aan de Newyorkse politie-academie door een jaloerse concurrent werd verminkt en uitgeschakeld. Zeer sterk karatewerk in het kader van een zich rap ontwikkelend plot; prachtig gefotografeerd. Het openingsfragment (inmiddels klassiek in karatekringen) paart ziedende karate aan grote visuele schoonheid. Onder liefhebbers beter bekend als LADY KARATE - FIST OF PANTHERESS.

The Golden Triangle

1975 | Avonturenfilm, Actiefilm

Hongkong SAR van China/Filipijnen 1975. Avonturenfilm van Lo Ke en Romeo N. Galang. Met o.a. Yasuaki Kurata, Chang Lee, Evangeline Pascual, Ko Keung en Hon Ying-Kit.

Enkele politiemannen infiltreren de beruchte Gouden Driehoek (moeras, jungle en papavervelden deels in Birma, Laos en Thailand) in een poging de topmannen achter de opiumhandel te arresteren. Rechtlijnige, maar rappe Kung Fu- en karate-avonturen, geheel op lokatie in de Filippijnse archipel gedraaid. De soundtrack bestaat overwegend uit John Barry's composities voor de Bond-film ON HER MAJESTY'S SECRET SERVICE.

Lady Karate in Danger

1975 | Actiefilm

Japan 1975. Actiefilm van Kazuhiko Yamaguchi. Met o.a. Etsuko Shiomi, Tamayo Mitsukawa, Masabumi Suzuki, Yasuaki Kurata en Mieko Shio.

Een karatemeesteres reist naar Kyoto om een einde te maken aan de handel in blanke slavinnen. Dit ziedend karatewerkstuk excelleert in verblindend geweld. Deze film is een van Toei's vele afleveringen in de serie 'Lady Karate'. Voor liefhebbers een must. Japanse titel: ONNA HISSATSUKEN KIKI IPPATSU.

The Angry Guest

1973 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1973. Actiefilm van Chang Cheh. Met o.a. Ti Lung, David Chiang, Ching Li, Chen Hsing en Fang Yen-Tsu.

Fan Ko en Wen Lieh ten strijde tegen corrupte grootindustrieel Yamaguchi die Wen Lieh's verloofde heeft gekidnapt. Onophoudelijke kung fu-duels. Vervolg op DUEL OF FISTS.

Four Riders

1972 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1972. Actiefilm van Chang Cheh. Met o.a. David Chiang, Ti Lung, Chen Kuan-Tai, Wang Chung en Lily Li.

Groepje gevechtsinstructeurs raakt aan einde van Koreaanse Oorlog te Seoel in de problemen. Met fatale gevolgen. Snerpende knokker. Massale vechttaferelen in complexe choreografie. Eén der betere Chang Cheh-films. Ook bekend als HELLFIGHTERS OF THE EAST.

A Girl Called Tigress

1972 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1972. Actiefilm van Wang Hong-Chang. Met o.a. Kam Kang, Shang Kuan en Yasuaki Kurata.

Chu Fung zoekt haar tweelingzuster Chu Ping die naamloos lijdt onder onverstandig huwelijk met gangster. Chu Fung neemt haar plaats in en wijst de ellendeling terecht. Razende gevechten rond zéér kort aangebonden dame. Muziek geleend van John Barry, Leonard Bernstein en Ennio Morricone.