John McCafferty

Acteur

John McCafferty is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Not quite an angel

1997 | Drama

Verenigde Staten 1997. Drama van Jerry P. Jacobs. Met o.a. John McCafferty, Edwin Craig, T.L. Brooke en Michael Dean Jacobs.

Het gaat de familie Witherby niet voor de wind sinds de vrouw des huizes is overleden. Zoon Justin is een ongelooflijk slim mannetje van twaalf jaar, die met zijn nieuwste uitvindingen alleen maar in problemen komt. Vader Witherby heeft het zo druk met zijn werk dat hij geen tijd heeft om bij zijn kinderen te zijn. Dochter Jessica van elf vecht met bijna iedereen op school. Als de twee kinderen erachter komen dat de baas van hun vader van de speeltuin een oliewinplaats wil maken, steken ze daar een stokje voor met hulp van de engel Melanie.

Shadow dancer

1995 | Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1995. Thriller van Michael Paul Girard en Stanley Lee. Met o.a. Jack van Landingham, Cara van Landingham, John McCafferty, Kim Dawson en April Breneman.

April en haar vriend Nick verdienen de kost op een wel heel bijzondere manier. April ziet haar stripteaseshows tijdens vrijgezellenfeestjes slechts als een manier om de huur te kunnen betalen, maar Nick daarentegen ziet zijn shows meer als een avontuur. Wanneer hij de wellustige stewardess Christy tegenkomt, helpt hij haar bij het verstoren van het aankomende huwelijk van haar ex-vriend Boy en zijn verloofde Yvonne. Eerst verleidt Christy Nick met haar lichaam en vervolgens met geld. Ze wil dat Nick vrijt met Yvonne in de douche en dit dan opneemt op video. Nick aanvaardt dit voorstel, maar wordt verliefd op Yvonne en weigert de beruchte tape aan Christy te overhandigen. Dit laat Christy niet op zich zitten

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John McCafferty op televisie komt.

Reageer