Andrée Tourneur

Acteur

Andrée Tourneur is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Trail of Hate

1922 | Western

Verenigde Staten 1922. Western van W. Hughes Curran. Met o.a. Guinn 'Big Boy' Williams, Molly Malone, Gordon Russell, Andrée Tourneur en Sydney Harris.

Williams wordt verliefd op Malone en komt erachter dat haar vader geteisterd wordt door veedieven en zijn hulp zeer goed kan gebruiken. John Anthony Miles schreef en Charles Stumar nam op.

The Marshal of Moneymint

1922 | Western

Verenigde Staten 1922. Western van Roy Clements. Met o.a. Jack Hoxie, Jim Welch, James Rock, William Lester en Andrée Tourneur.

Payton is de outlaw die probeert mijnwerkers bang te maken, hen wil verjagen en hun bezittingen wil inpikken. Hoxie en partner vragen de sheriff om hulp, maar die ziet dat niet zitten en benoemt Jack gewoon tot marshal. Hij moet zijn eigen peultjes maar doppen. Dat doet hij dan ook en hoe! Clements was tevens de scenario-schrijver.

The Desert's Crucible

1922 | Western

Verenigde Staten 1922. Western van Roy Clements. Met o.a. Jack Hoxie, Claude Payton en Andrée Tourneur.

Pa stuurt zoon Jack Hoxie naar het westen om een man te worden. Dat behoeft niet, want Jack staat zijn mannetje al. Een bende die hem uit de weg wil ruimen, komt daar met schade en schande achter. Roy Clements schreef ook het verhaal van deze western met veel actie, maar producent Ben Wilson besteedde een vrij mager budget aan de serie van veertien waarin Jack speelde, zodat het allemaal wat onder de maat bleef. De serie was overigens bij de western fans van die tijd wel populair; Jacks ster steeg er alleen maar door.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Andrée Tourneur op televisie komt.

Reageer