Claudio Fäh

Regisseur, Producer

Claudio Fäh is regisseur en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Sniper: Reloaded

2011 | Actiefilm

Zuid-Afrika 2011. Actiefilm van Claudio Fäh. Met o.a. Billy Zane, Chad Michael Collins en Richard Sammel.

Sergeant Brandon Beckett, zoon van de befaamde sluipschutter Thomas Beckett, werkt voor de VN in de Democratische Republiek Congo. Hij krijgt de missie om een Europese boer te bevrijden die zit opgesloten in een gebied van vijandige rebellen. Wanneer hij met zijn team bij de boerderij aankomt, worden ze opgewacht door een sluipschutter. Beckett raakt gewond en de rest van het team overleeft de aanval niet. Beckett krijgt hulp van een voormalig protégé van zijn vader, Richard Miller. Hij leert Beckett te denken als een sluipschutter. Samen proberen ze de sluipschutter op te sporen voordat hij terugkeert om de klus af te maken.

The Hole

2009 | Fantasy, Thriller, Horror

Verenigde Staten 2009. Fantasy van Joe Dante. Met o.a. Chris Massoglia, Haley Bennett, Nathan Gamble, Bruce Dern en Teri Polo.

'Wat een troep,' verzucht puber Dane als hij de woning ziet waarnaar hij, zijn moeder en zijn broertje zijn verhuisd. Hij mist zijn oude vrienden, bovendien is dit al de zoveelste verhuizing. Maar het leuke buurmeisje maakt veel goed. En dan ontdekken ze in de kelder onder een extreem goed afgesloten luik een geheimzinnig gat. Wat zou daar inzitten? Leuke, niet al te bloederige horrorfilm, moet het hebben van de prettige personages en de vakkundig opgebouwde spanning van horrorveteraan Dante (Gremlins, The Howling). Cameraman Theo van de Sande brengt het allemaal fraai in beeld.

Hollow Man II

2006 | Sciencefiction, Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 2006. Sciencefiction van Claudio Fäh. Met o.a. Christian Slater, Peter Facinelli, Laura Regan en Sarah Deakins.

Vechtersbaas Michael Griffin (Slater) wordt door het Amerikaanse leger onzichtbaar gemaakt, dat is handig om de vijand te besluipen, nietwaar? Maar hij ontpopt zich als een ongeleid projectiel en gebruikt zijn onzichtbaarheid voor zijn eigen, mentaal niet erg gezonde, motieven. Aan rechercheur Frank Turner (Facinelli) de taak om hem op te sporen. Paul Verhoeven, regisseur van het eerste deel, werkte als executive producer mee aan dit vervolg. Veel inbreng zal hij niet hebben gehad op deze nogal flauwe thriller met, vooruit, aardige special effects.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Claudio Fäh op televisie komt.

Reageer