Dana Plato is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Different strokes

1996 | Erotiek

Verenigde Staten 1996. Erotiek van Michael Paul Girard. Met o.a. David Millbern, Bentley Mitchum en Dana Plato.

Jack heeft alles. Hij ziet er goed uit, heeft een huis in de heuvels van Hollywood, een goede baan als fotograaf en een beeldschone vriendin. Helaas verandert Jacks relatie met zijn vriendin Jill als de aantekkelijke art director Jill Martin in hun leven komt en haar lesbische gevoelens voor Jill toont. Als Jack erachter komt dat zijn vriendin ook meer gevoelens voor deze vrouw heeft, kan hij zijn jaloezie niet verbergen

Blade Boxer

1995 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1995. Actiefilm van Bruce Reisman. Met o.a. Dana Plato, Todd McKee, Andrew Martino, Cass Magda en Robyn Joi Brown.

Zoveelste film over het illegale boksen dat alleen maar kan aflopen als een der strijders (mannelijk of vrouwelijk) er dood bij neervalt. Er wordt bovendien met scherpe voorwerpen in de vuisten geknokt (niets nieuws onder de zon). Aangezien vrijwilligers niet direct staan te trappelen, ontvoert de promotor mensen van de straat. Ook in deze film gaat een smeris met een paar flinke knuisten undercover om het zaakje op te rollen. Hangt aan elkaar van alle mogelijke onoriginele invallen uit het boek, ijverig opgetekend door William Katt en door hem verwerkt tot scenario. Nodeloos gewelddadig en uitsluitend bedoeld voor onvoorwaardelijke liefhebbers van dergelijke rolprenten.

Different Strokes

1993 | Erotiek

Verenigde Staten 1993. Erotiek van Michael Paul Girard. Met o.a. Dana Plato, Bentley Mitchum, Landon Hall en David Milbern Rich.

De moeizame, niet onknappe vriendin van een bedrijvige fotograaf heeft lesbische gevoelens. Als een macho modestylist opdaagt met zijn lekkere vriendin valt zijn oog onmiddellijk op haar, maar zij valt op zijn vriendin. Onbenullig, goedkoop gemaakt seksfilmpje dat elk wat wils wil bieden en net doet alsof de makers het wiel hebben uitgevonden.

High School U.S.A.

1983 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1983. Komedie van Rod Amateau. Met o.a. Michael J. Fox, Nancy McKeon, Todd Bridges, Lauri Hendler en Dana Plato.

Een middelmatige sitcom over klaslokaalterreur, met een rolverdeling van hedendaagse, jonge tv-sterren.

Schoolboy Father

1980 | Familiefilm

Verenigde Staten 1980. Familiefilm van Arthur Allan Seidelman. Met o.a. Rob Lowe, Dana Plato, Sharon Spelman, Nancy McKeon en Bryan Utman.

Charles Elderbury is zestien jaar en nu al vader. Hij zit nog op school maar wil het kind - een zoon - niet aan anderen afstaan. Hij gaat er bij werken en moet zélf óók nog volwassen worden. Steun vindt hij bij zijn moeder, maar het vaderschap en de verantwoordelijkheid moet hij alleen dragen. Lowe is inmiddels één der succesvolste jonge Amerikaanse acteurs. Hij startte zijn carriere in 1978 in een piepklein rolletje op tv en kreeg een belangrijkere rol in de tv- serie A NEW KIND OF FAMILY, maar die werd na acht afleveringen stopgezet. In deze tv-film speelt hij zijn eerste hoofdrol voordat zijn succesvolle filmcarrière zou starten.

Return to Boggy Creek

1977 | Familiefilm, Avonturenfilm, Horror

Verenigde Staten 1977. Familiefilm van Tom Moore. Met o.a. Dawn Wells en Dana Plato.

Weer een film met monsters die opdoemen, maar deze keer zijn er twee jonge kinderen bij betrokken. Een film voor alle leeftijden, eigenlijk onzin, maar het zal de jonge kijkers wel intrigeren. Vervolg op LEGEND OF BOGGY CREEK.

Beyond the Bermuda Triangle

1975 | Muziek, Mysterie

Verenigde Staten 1975. Muziek van William A. Graham. Met o.a. Fred MacMurray, Sam Groom, Donna Mills, Suzanne Reed en Dana Plato.

Voormalig zakenman MacMurray onderzoekt het geheimzinnige verdwijnen van schepen en vliegtuigen voor de kust van Florida nadat zijn vriendin en een aantal vrienden erbij betrokken zijn geraakt. Geheimzinnigheid en drama zijn op een vreemde manier met elkaar verweven.