Drew Forsythe is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Outback

1989 | Romantiek, Western

Australië 1989. Romantiek van Ian Barry. Met o.a. Jeff Fahey, Tushka Bergen, Steve Vidler, Richard Moir en Shane Briant.

De ervaringen van een koppige meid, die alle mogelijke moeite doet een rijke landeigenaar te trouwen. Ze probeert met de moed der wanhoop en vrouwelijke arglist haar doel te bereiken in weerwil van haar veroveringsobject. Een pretentieloze avondvullende film waarvan de handeling gesitueerd is in Australië rond 1900.

Burke and Wills

1986 | Drama, Historische film

Australië 1986. Drama van Graeme Clifford. Met o.a. Jack Thompson, Nigel Havers, Greta Scacchi, Matthew Fargher en Ralph Cotterill.

Indrukwekkend, groots opgezet historisch drama over de eerste expeditie dwars door Australië ondernomen door de personages uit de titel in 1860. Vooral Thompson is prachtig als Burke. Hetzelfde jaar is er nog een andere versie gemaakt onder de titel WILLS AND BURKE.

Whose Baby

1985 | Drama

Australië 1985. Drama van Ian Barry. Met o.a. Angela Punch McGregor, Drew Forsythe, Vicky Luke, Peter Curtin en Vincent Ball.

Het schrijnende en waar gebeurde verhaal van twee families die vechten om een kind, omdat één van de moeders denkt dat de baby's in het ziekenhuis verwisseld zijn. De acteurs zijn goed, maar het geheel is iets te dramatisch en opgeklopt, zodat het nu en dan onwaarschijnlijk overkomt.

Essington

1984 | Historische film

Australië 1984. Historische film van Julian Pringle. Met o.a. Wyn Roberts, Michael Craig, Chris Haywood, Jacqueline Kutt en Cornelia Frances.

Essington, een afgelegen garnizoenstadje in het Australi[KA3]e van 1850. Kapitein Lambrick (Craig) tracht de discipline zo goed mogelijk erin te houden bij zijn manschappen, maar Squires (Haywood), een soldaat zonder verleden, tart elk reglement en niets kan hem op andere gedachten brengen. Hij is een plantrekker die er zelfs niet voor terugschrikt de vrouwen van de inboorlingen te `verhuren` aan zijn collega-soldaten. De vriendschappelijke betrekkingen met de aboriginals vertroebelen wanneer een sergeant per vergissing hun opperhoofd doodschiet. Commandant Macarthur (Roberts) wordt langzaam gek, maar Lambrick weigert hem van zijn bevel te ontheffen zolang hij niemand in gevaar brengt. Als klap op de vuurpijl worden de rangen uitgedund door een dodelijke griep. Onsamenhangend geheel dat van de hak op de tak springt. Het is niet eenvoudig uit deze aaneenschakeling van scènes een verhaal te distilleren. Het lijkt wel alsof men de rushes bijgehouden en de afgewerkte film weggeworpen heeft. Het onbegrijpelijke scenario werd geschreven door Thomas Keneally. Fotografie van Lloyd Shields.

Annie's Coming Out

1984 | Romantiek

Australië 1984. Romantiek van Gil Brealey. Met o.a. Angea Punch McGregor, Drew Forsythe, Wallas Eaton, Simon Chilvers en Liddy Clark.

Ontroerend, ge[KA3]inspireerd, zij het wat te voorspelbaar verhaal over een jonge lerares (Punch McGregor) en haar pogingen om contact te krijgen met een gehandicapt kind (Arhondis, die werkelijk verbluffend speelt). Naar een waar gebeurd verhaal; Ook bekend als A TEST OF LOVE.

Dot and the Bunny

1982 | Familiefilm, Animatie, Avonturenfilm

Australië 1982. Familiefilm van Yoram Gross. Met o.a. Drew Forsythe, Barbara Frawley, Ron Haddrick, Anne Haddy en Ross Higgins.

Een combinatie van tekenfilm en actie met echte figuren. Het vervolg in een serie, die begon met DOT AND THE KANGAROO en veel bijval oogstte om zijn originaliteit en kwaliteit. Een klein meisje sluit vriendschap met dieren uit de Australische wildernis en in deze middagvullende film helpt zij zoeken naar een zoekgeraakte baby-kangoeroe. Vervolg: DOT AND THE KOALA.

Around The World With Dot

1982 | Animatie, Avonturenfilm, Familiefilm

Australië 1982. Animatie van Yoram Gross.

Verdere avonturen van kangoeroe Dot en het jongetje Nicolas (Forsythe), die hen door de gehele wereld voeren. Het tekenwerk, gecombineerd met heuse filmbeelden, is van Laurie Sharp. Leuk voor de jeugd.

Horror Movie

1981 | Horror

Australië 1981. Horror van Maurice Murphy. Met o.a. Drew Forsythe, Paul Chubb, John Derum en Linda Newton.

Een parodie op alle soorten griezelfilms die je maar bedenken kunt, met een jonge rijke psychopaat die niet in staat is zijn slachtoffers te vermoorden.