Josephine Hill

Acteur

Josephine Hill is acteur.
Er zijn 29 films gevonden.

Wild West Whoopee

1931 | Western

Verenigde Staten 1931. Western van Robert J. Horner. Met o.a. Jack Perrin, Josephine Hill, Buzz Barton, Fred Church en Horace B. Carpenter.

Horner schreef, produceerde en regisseerde, maar weinigen zullen het precies begrepen hebben. In ieder geval komt er een rodeo in voor en Perrin weet zich daarin aardig naar de top te werken. Daarnaast pakt hij een vent aan die een meisje belaagt. Barton had weinig te doen. Jules Cronjager was de cameraman.

West of Cheyenne

1931 | Western

Verenigde Staten 1931. Western van Harry S. Webb. Met o.a. Tom Tyler, Josephine Hill, Harry Woods, Robert Walker en Ben Corbett.

Dit was de eerste sprekende western die Tom maakte voor Syndicate, en het was geen goede. Het scenario van Bennett Cohen en Oliver Drake deugde niet. Tom gaat achter de moordenaar van zijn vader aan. Die man, Woods, blijkt met een hele bende in Ghost Town te zitten. Tom doet zich voor als bandiet om zo van binnen uit de bende te kunnen ondermijnen.

The Sign of the Wolf

1931 | Western

Verenigde Staten 1931. Western van Forrest Sheldon en Harry S. Webb. Met o.a. Rex Lease, Virginia Brown Faire, Joe Bonomo, Jack Mower en Al Ferguson.

Serial in tien hoofdstukken. Producent Webb - tevens co-regisseur - verenigde een aantal bekende westerngezichten, waarvan dat van Lease op dat moment het meest aantrekkelijke was. Perrin was in die tijd ook een ster, maar speelde hier slechts een cameo-rol. Het was zeer goedkoop gemaakt en het publiek kwam er niet voor op de been. Toch besloot Webb - in de hoop er toch nog een paar stuivers uit te kunnen slaan - in 1932 de serial te verknippen tot normale filmlengte. Hij bracht die bioscoopfilm uit als THE LONE TRAIL.

The Kid From Arizona

1931 | Western

Verenigde Staten 1931. Western van Robert J. Horner. Met o.a. Jack Perrin, Josephine Hill, Robert Walker, Henry Roquemore en George Chesebro.

Jack is de marshal die het opneemt tegen een Indianenbende, die achteraf bleek te bestaan uit blanke bandieten die zich als Indiaan verkleedden, om zo de rode man de schuld te kunnen geven van hun daden. Robert Walker was de scenarist en Jules Cronjager de cameraman voor alle westerns met Jack Perrin die hij in deze tijd voor Cosmos maakte.

Two Guns of the Tumbleweed

1927 | Western

Verenigde Staten 1927. Western van Leo Maloney. Met o.a. Leo Maloney, Peggy Montgomery, Josephine Hill, Frederick Dana en Joe Rickson.

Maloney komt Montgomery te hulp om haar bij te staan in het leiden van de ranch. Gelijktijdig krijgt Maloney het aan de stok met een bende, die hem gevangen neemt. Ford Beebe was de scenarist en Ben White de cameraman.

Heroes of the Wild

1927 | Western

Verenigde Staten 1927. Western van Harry Webb. Met o.a. Jack Hoxie, Josephine Hill, Joe Bonomo, Tornado en White Fury.

Serial in tien hoofdstukken. Op een been van het paard White Fury is de plaats aangegeven waar het kapitaal ligt, dat Hill zal erven. Haar oom en voogd Bonomo wil het zelf in handen krijgen. Maar daar is Jack met zijn hond Tornado, en alles gaat verkeerd voor Bonomo. Des te gelukkiger worden Hoxie en Hill in deze western-serial van Mascot.

Devil's Twin

1927 | Western

Verenigde Staten 1927. Western van Leo Maloney. Met o.a. Leo Maloney, Josephine Hill, Don Coleman, Albert Hart en Joseph Rickson.

Maloney in een dubbelrol van tweelingbroers. De een is goed, de ander slecht; de goede helpt een slachtoffer van de slechte en dat is een kreupele rechter met zijn kinderen op een ranch. Ford Beebe was de scenarist en Edward Kull Leo's cameraman.

The High Hand

1926 | Western

Verenigde Staten 1926. Western van Leo Maloney. Met o.a. Leo Maloney, Josephine Hill, Paul Hurst, Murdock MacQuarrie en Chief Whitehorse.

Veedieven branden het huis van Whitehorse plat. Maloney komt hem te hulp om zijn vijanden uit te schakelen en wint daarmee het hart van Hill, de dochter van Whitehorse. Ford Beebe leverde Leo een hem op het lijf geschreven verhaal, en de cameraman was Hal Mohr.

Hi-Jacking Rustlers

1926 | Western

Verenigde Staten 1926. Western van Bennett Cohen. Met o.a. Jack Perrin, Josephine Hill, Billy (Buzz) Lamar (Barton), Leonard Trainor en Bud Osborne.

Jack Perrin in actie tegen veedieven en bankovervallers. Josephine Hill is voor de zoveelste maal zijn partner. Ben Wilson was de producent.

Blind Trail

1926 | Western

Verenigde Staten 1926. Western van Leo Maloney. Met o.a. Leo Maloney, Josephine Hill, Nelson McDowell, Bud Osborne en James Corey.

Leo, zijn paard Senator zijn hond Bullett komen in actie om Hill te helpen tegen een bende die haar van haar bezittingen wil beroven. De bende probeert nu Leo een moord in de schoenen te schuiven, maar ook dat werkt niet.

Winning a Woman

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Harry S. Webb. Met o.a. Jack Perrin en Josephine Hill.

Een vreemde titel voor een western, ook al is dit een komedie. Maar Perrin moet toch in actie komen om de hand van Hill te winnen. Die hand had hij eerder in zijn carrière al vele malen gewonnen.

The Shield of Silence

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Leo Maloney. Met o.a. Leo Maloney, Josephine Hill, Tom London, Ray E. Walters en Vester Pegg.

Cowboy Maloney heeft een relatie met de dochter van de rancher, zijn baas. Haar broer komt terug op de ranch op de vlucht voor de sheriff. Maloney verstopt hem, maar moet zich daarna laten welgevallen dat hij gechanteerd wordt door een vreemdeling die geld steelt, Maloney de schuld geeft en, als deze wat zou zeggen, de aanwezigheid van de broer verraadt. Ford Beebe verzon het allemaal en Jake Badaracco deed het camerawerk.

Silent Sheldon

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Harry S. Webb. Met o.a. Jack Perrin, Josephine Hill, Martin Turner, Chief Whitehorse en Tom London.

Behalve dat zijn trouwe paard Starlight Perrin bijstaat in zijn onophoudelijk gevecht tegen schurken, krijgt hij hier versterking van Rex, een hond. Dieren kwamen goed aan bij het western-publiek, maar verder was dit een gewoon routine-werkstuk, geschreven door Pierre Couderc en opgenomen door William Thornley.

Luck and Sand

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Leo Maloney. Met o.a. Leo Maloney, Josephine Hill, Homer Watson, Florence Lee en Tom London.

Een legerkapitein wordt vermoord door London en partner, maar Leo Maloney wordt ervan verdacht. Problemen ontstaan door de aanleg van een weg, en dus moet de rancher verdwijnen. Leo kan de problemen echter aan in deze western. Ford Beebe schreef het verhaal voor hem, Leo zelf was de producent.

Flash O'Lightning

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Leo Maloney. Met o.a. Leo Maloney, Josephine Hill, Evelyn Thatcher, Chief Whitehorse en Bud Osborne.

Een outlaw steelt Leo's paard en die gaat er achter aan met zijn hond. Daarmee steekt hij zijn neus in een bijzonder naar wespennest. Redelijke western voor die tijd, door Ford Beebe geschreven. Beebe zat in het vak sinds 1920, maar aanvankelijk als scenarist van vele westerns. Zijn regiedebuut volgde in 1932 met de serie THE LAST OF THE MOHICANS. Beweerd wordt, dat Beebe samen met Leo Maloney de 20m durende western THE HONOR OF THE RANGE uit 1920 met Maloney in de hoofdrol geregisseerd zou hebben, maar daar zijn geen concrete bewijzen voor.

Don X

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Forrest Sheldon. Met o.a. Bruce Gordon, Josephine Hill, Boris Bullock, Victor Allen en Milburn Morante.

Bullock is niet alleen een eerbare rancher, hij is tevens de leider van een bende veedieven. Gordon moet de zaak komen oplossen. Sheldon was ook de scenarist. Bruce Gordon was een man die vele B-rollen speelde, meestal als schurk. De gigantische vraag naar westerns deed producenten (of wat daarvoor door wilde gaan, zoals hier A.G. Steen) de meest vreemde acteurs tot held bombarderen. Gordon was geen held - de serie werd een flop.

Border Vengeance

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Harry S. Webb. Met o.a. Jack Perrin, Josephine Hill, Minna Redman, Vondell Darr en Jack Richardson.

Forrest Sheldon schreef het routine-verhaal over de held Perrin die met een stuk of wat schurken moet afrekenen en de hand van het meisje wint. William Thornley was Webbs cameraman voor deze serie.

Across the Deadline

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Leo Maloney. Met o.a. Leo Maloney, Josephine Hill, Thomas Lingham, Bud Osborne en Florence Lee.

Western over de jarenlange strijd tussen twee families, waarvan de zoon van de ene en de dochter van de andere familie op elkaar verliefd worden en de vete doorbreken. Ford Beebe was de scenarist. Ben Bail en Jacob Badaracco waren de cameramannen. Leo Daniel Maloney was geboren in 1888 en debuteerde in de film rond 1914. Hij werd in de jaren twintig een populair western-idool. Deze film is afkomstig uit een serie van vijftien westerns die hij speelde en regisseerde voor producent William Steiner.

The Loser's End

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Leo Maloney. Met o.a. Leo Maloney, Roy Watson, Tom London, Chief Whitehorse en Josephine Hill.

Drie cowboys zitten achter de hand van de dochter van de rancher aan. Leo wordt uitgeschakeld als hij van het smokkelen van drugs wordt beschuldigd door een van de twee anderen. Maar de derde is de ware dader. Ford Beebe was weer voor Leo de scenarist en zou vooral in iets latere jaren zeer goede scenario's voor hem maken; Jacob A. Badaracco was de cameraman voor producent William Steiner.

Riding Double

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Leo Maloney. Met o.a. Leo Maloney, Josephine Hill, James Carey, Tom London en Barney Furey.

Maloney begeleidt een vriend die uit de oorlog terugkeert, naar huis. Ze stellen vast dat iemand daar de plaats van de vriend heeft ingenomen en die probeert de familie van de ranch te verjagen. Samen gaan ze er wat aan doen. Ford en Frances Beebe schreven het niet helemaal logische scenario, maar er is voldoende actie om deze western onderhoudend te maken.

Payable on Demand

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Leo Maloney. Met o.a. Leo Maloney, Josephine Hill, Chet Ryan, Jim Corey en Eva Thatcher.

Maloney en Ryan houden beiden van Hill, maar die houdt meer van Maloney. Dus gaat Ryan allemaal smerige streken uithalen; die komen echter uit, waarna iedereen vrede heeft met het komende huwelijk. Westernromantiek zonder veel spanning, maar wel aardig afgewerkt. Ford en Frances Beebe schreven het scenario.

Not Built for Runnin'

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Leo Maloney. Met o.a. Leo Maloney, Josephine Hill, Chief Whitehorse, Milton Fahrney en Bud Osborne.

Leo en vriend Whitehorse vinden werk op de ranch van Hill, ook al kan deze hen niet betalen. Hun harde werken en vriendschap voor Hill wekt de ergernis van een buurman-rancher en hij ontvoert Hill. Dan doet Leo een interessante ontdekking. Ford Beebe was de scenarist en Jake Badaracco de cameraman.

Lightnin' Jack

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Alvin J. Neitz. Met o.a. Jack Perrin, Josephine Hill, Lew Meehan, Jack Richardson en Jack Phipps.

Alweer zo`n bescheiden produktie van Robert Horner, waarin de held Jack Perrin de schurk Lew Meehan bestrijdt. Meehan (1890-1951) was de schurk in dozijnen westerns uit de jaren twintig en dertig. Zijn filmcarrière kwam in de eerste helft van de jaren veertig tot een eind. Anchor Films distribueerde Horner-westerns met Jack.

Headin' Through

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Leo Maloney en Bob Williamson. Met o.a. Leo Maloney, Josephine Hill, Horace Carpenter, Robert Williamson en Jim Corey.

London probeert Leo te chanteren met diens verleden, want op zijn hoofd staat een prijs. De waarheid is dat Leo de schuld op zich genomen heeft van iets dat zijn zwager heeft gedaan. Maar hoe dat nu te bewijzen, met name aan Hill die aan haar minnaar begint te twijfelen. Ford en Frances Beebe waren de scenaristen en Jack Badarocco was de cameraman. In 1922 en 1923 leek het rustig te zijn rond Leo - maar dat is niet waar. In die twee jaar speelde hij in 24 20m durende korte westerns, de zogenaamde Range rider-Serie die hij zelf voor Pathé produceerde met titels als THE BAR-CROSS WAR, BORDER LAW, 100% NERVE, SMOKED OUT en HIS ENEMY'S FRIEND.

Coyote Fangs

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Harry S. Webb. Met o.a. Jack Perrin en Josephine Hill.

Matige western, waarin Jack Perrin de schuld krijgt van een moordaanslag op zijn verloofde Josephine Hill. Het was de start van een lange periode die Harry S. Webb aan de western zou gaan besteden. Hij zou uitsluitend kleine, goedkope westerns regisseren en produceren tot diep in de jaren dertig. William Thornley was de cameraman.

Western Justice

1923 | Western

Verenigde Staten 1923. Western van Fred Caldwell. Met o.a. Jack Perrin en Josephine Hill.

De eerste westerns van normale lengte die Perrin maakte voor A.B. Maescher, waren mager geproduceerd. Pderrin laat zich hier aanvankelijk misbruiken door een bendeleidster. Hij loopt in haar val, maar zijn verloofde (Hill) gaat de zaak onderzoeken, waardoor de bende in gevaar komt. Caldwell schreef zelf het scenario.

The Lone Horseman

1923 | Western

Verenigde Staten 1923. Western van Fred Caldwell. Met o.a. Jack Perrin en Josephine Hill.

Een eenvoudige, door Caldwell zelf geschreven western, waarin sheriff Perrin te maken krijgt met het verdwijnen van een goudzoeker en de ontvoering van Hill. Jack speelde hierna twee 20m durende korte westerns naast Roy Stewart in diens serie THE FURTHER ADVENTURES OF YORKE NORROY, namelijk ONE OF THREE en UNDER SECRET ORDERS, beide door Duke Worne voor Universal geregisseerd.

Lone Fighter

1923 | Western

Verenigde Staten 1923. Western van Albert Russell. Met o.a. James B. Warner, Vester Pegg, Josephine Hill, Joe Ryan en Jim Gamble.

Keene Thompsons Certain Lee was de basis voor deze western, waarin Texas Ranger Warner met veedieven te maken krijgt en kans ziet de onschuld van een ingesloten man te bewijzen.

King's Creek Law

1923 | Western

Verenigde Staten 1923. Western van Leo Maloney en Bob Williamson. Met o.a. Leo Maloney, Horace Carpenter, Frank Ellis, Milton Brown en Chet Ryan.

Maloney als Texas Ranger achter een moordenaar aan. Een doorsnee-western, door Ford en Frances Beebe geschreven, met Ben Bail achter de camera.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Josephine Hill op televisie komt.

Reageer