William Quinn

Acteur

William Quinn is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

The Fighting Strain

1923 | Western

Verenigde Staten 1923. Western van Neal Hart. Met o.a. Neal Hart, Beth Mitchell, William Quinn, Bert Wilson en Gladys Gilland.

Een western waarin Hart naar huis terugkeert om vast te stellen dat zijn zuster is ontvoerd door Quinn. Hij zet onmiddellijk de achtervolging in. Hart was zelf de scenarist voor producent William Steiner, voor wie Hart tussen 1922 en 1925 in twintig westerns zou spelen, die hij op drie na ook alle zou regisseren. Cameraman was Harry McGuire Stanley.

The Kingfisher's Roost

1922 | Western

Verenigde Staten 1922. Western van Louis Chaudet en Paul Hurst. Met o.a. Neal Hart, Yvette Mitchell, William Quinn, Ben Corbett en Chet Ryan.

Neal wordt verdacht van veediefstal en neemt de benen in de hoop zijn onschuld te kunnen bewijzen. Corbett is de leider van een bende en daar moet Neal het tegen opnemen. Het duo Chaudet/Hurst zorgde tevens voor het scenario. Wally speelde in zijn beginjaren vaak bandiet, zoals hier.

The Heart of a Texan

1922 | Western

Verenigde Staten 1922. Western van Paul Hurst. Met o.a. Neal Hart, William Quinn, Sarah Bindley, Hazel Maye en Yakima Canutt.

Het hart van de Texaan Hart zit op de juiste plaats in deze western. Hij komt Bindley te hulp, die na de dood van haar man de ranch verder leidt. Maar voorman Canutt die met haar dochter Maye wil trouwen, poogt nu het vee van de weduwe te stelen. Werk aan de winkel voor Neal. Hurst bewerkte het verhaal van James Britton; Jacob Badaracco en Jack Specht waren de cameramannen.

Table Top Ranch

1922 | Western

Verenigde Staten 1922. Western van Paul Hurst. Met o.a. Neal Hart, William Quinn en Hazel Maye.

Maye is een schapenhoudster die in conflict komt met een paar ranchers, die haar ervan beschuldigen dat haar beesten hun land afgegraasd hebben. Hart komt tussenbeide te harer gunste en dat wordt hem niet in dank afgenomen. Hurst was ook de scenarist; Jake Badaracco was de cameraman voor producent William Steiner.

Rangeland

1922 | Western

Verenigde Staten 1922. Western van Neal Hart. Met o.a. Neal Hart, Ben Corbett, Patrick Megehee, Max Wesell en William Quinn.

Hulp-sheriff Hart gaat veedieven te lijf. Paul Hurst en Hart waren de scenaristen. Jacob Badarocco was de cameraman voor producent William Steiner. Ben of Benny Corbett (1892-1961) zat al in de filmbusiness sinds 1915. William Duncan en Antonio Moreno vonden in hem hun dubbel, maar hij speelde vele rollen in zeker een paar honderd films tot in het midden van de jaren vijftig. Bekend werd hij vooral als komisch tegenspeler van western-helden, zoals in de serie BUD 'N' BEN, korte westerns uit het begin van de jaren dertig van Jack Perrin en later van Tim McCoy.

Lure of the Gold

1922 | Western

Verenigde Staten 1922. Western van Neal Hart. Met o.a. Neal Hart, William Quinn en Ben Corbett.

Hart heeft als goudzoeker geluk gehad en is er rijk van geworden. Hij gaat zich daarom vestigen, redt een meisje het leven en doet mee aan een rodeo, tot outlaws erachter komen dat hij nogal wat geld bezit. Hart schreef deze western zelf. Jake Badaracco was de cameraman voor producent William Steiner.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer William Quinn op televisie komt.

Reageer