Rebecca Russell

Acteur

Rebecca Russell is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Gypsy

1993 | Biografie, Musical

Verenigde Staten 1993. Biografie van Emile Ardolino. Met o.a. Bette Midler, Peter Riegert, Cynthia Gibb, Edward Asner en Christine Ebersole.

Deze tv-film, een getrouwe bewerking van de succesvolle, met een Tony Award bekroonde Broadway musical uit 1959, is gebaseerd op de memoires van revuester Gypsy Rose Lee, geboren Rose Louise Hovick (Gibb). Het verhaal concentreert zich vooral op de jeugd van de striptease-danseres en haar relatie met toneelmoeder Mama Rose (Midler), de meest controversi[KA3]ele toneelmoeder aller tijden. Sommigen hielden van haar, sommigen haatten haar, maar niemand kon om haar heen. Met haar ontembare geestdrift en ambitie stuurt Mama Rose de carri[KA2]ere van Rose Louise en haar zuster June (Beck) in de roetsjbaan die vaudeville was rond 1920, 1930. Bette Midler voelt zich direct thuis in haar rol, misschien wel de beste sinds haar filmdebuut in THE ROSE uit 1979. De rest van de cast komt onder de kordate regie van Ardolino eveneens tot sterk spel. De memorabele muziek van Jule Style en Stephen Sondheim omvat o.a. 'Everything's Coming Up Roses', 'You'll Never Get Away From Me' en 'Small World'. Een aanrader. Cameo's o.a. van Asner, Jeter, Martin en Shalhoub. Bonnie Walker paste de oorspronkelijke choreografie van Jerome Robbins aan. Naar het boek van Arthur Laurents.

Murder in Law

1990 | Thriller

Verenigde Staten 1990. Thriller van Tony Jiti Gill. Met o.a. Marilyn Adams, Joe Estevez, Sandy Snyder, Darrel Guilbeau en Debra Lee Giometti.

Schoonmoeder Adams is geestelijk gestoord en maakt het leven van haar zoon Estevez, haar lieve schoondochter Snyder en kleinzoontje Guilbeau letterlijk tot een hel. De kat wordt vermoord in de tuin gevonden en de huishoudster verdwijnt spoorloos etc. Als ze moeder weer veilig hebben opgeborgen in de inrichting waar ze thuishoort, ontsnapt zij - uiteraard - weer opnieuw. De rest laat zich gemakkelijk raden. Een dubbele portie clichés dus.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rebecca Russell op televisie komt.

Reageer