Janet Landgard

Acteur

Janet Landgard is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Moonchild

1972 | Drama, Fantasy, Experimenteel, Horror

Verenigde Staten 1972. Drama van Alan Gadney. Met o.a. Victor Buono, John Carradine, William Challee, Janet Landgard en Pat Renella.

Een jonge schilder, op zoek naar een onderwerp, raakt in een oud kasteel verzeild in gecompliceerde, cryptische gesprekken met diverse vreemde personages en wordt door een `geestelijke` en een `zakenman` heen en weer getrokken tussen het geloof in God en het geloof in militarisme en materialisme. Hij zou n.l. het buitenaardse kind (van de maan) zijn dat elke 25 jaar reïncarneert. Dit zeer ambitieuze speelfilmdebuut slaagt wonderwel, dankzij een ingewikkeld maar sterk scenario, uitstekende acteerprestaties en prachtig camerawerk.

Land Raiders

1970 | Western

Verenigde Staten 1970. Western van Nathan Juran. Met o.a. Telly Savalas, George Maharis, Arlene Dahl, Janet Landgard en Jocelyn Lane.

Zelfs als je kunt aanvaarden dat Savalas en Maharis broers zijn, heeft deze western over familieruzies tussen de Indianenaanvallen door weinig te bieden.

The Swimmer

1968 | Drama

Verenigde Staten 1968. Drama van Frank Perry. Met o.a. Burt Lancaster, Janet Landgard, Janice Rule, Tony Bickley en Marge Champion.

Een man van middelbare leeftijd zwemt van privé-zwembad naar privé-zwembad op weg naar huis op een hete zomernamiddag. Elk zwembad roept herinneringen op aan vroeger. Een fascinerende, onderschatte film naar een kort verhaal van John Cheever. Lancaster is schitterend en de stemming werd perfect getroffen doordat alles ter plekke in Connecticut werd gefilmd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Janet Landgard op televisie komt.

Reageer