Analía Gadé

Acteur

Analía Gadé is acteur.
Er zijn 34 films gevonden.

Cartas de amor de una monja

1978 | Drama, Romantiek

Spanje 1978. Drama van Jorge Grau. Met o.a. Analía Gadé, Alfredo Alcón, Teresa Gimpera, Lina Romay en Fernando Sánchez Polack.

De liefdesgeschiedenis van een non en haar biechtvader. Het is een zuivere maar vervelende bewerking van de beroemde Cartas van Marina Alcoforado.

Lucecita

1976 | Drama

Spanje 1976. Drama van José Madrid. Met o.a. Beatriz Rosat, Analía Gadé, Juan Luis Galiardo en Susana Estrada.

Een jonge en naïeve vrouw gaat bij een perverse familie werken. Een smadelijke verfilming van een radiofeuilleton, dat een tiental jaren geleden beroemd was.

Tu Dios y mi infierno

1975 | Drama

Panama/Spanje 1975. Drama van Rafael Romero Marchent. Met o.a. John Phillip Law, Alexandra Bastedo, Ramiro Oliveros, Analía Gadé en Janvier Escrivá.

Een losbandig meisje wordt hopeloos verliefd op een knappe, integere priester. Een krankzinnig katholiek melodrama, waarin bij toeval een paar van de vermakelijkste momenten en dialogen uit de hele Spaanse film voorkomen.

El Adúltero

1975 | Komedie

Spanje 1975. Komedie van Ramón Fernández. Met o.a. Arturo Fernández, Analía Gadé, María Luisa Merlo en Fernando Guillén.

Als een vrouw bemerkt dat haar man haar ontrouw is, laat zij hem opnemen in een kliniek. Dan neemt ze de leiding van het familiebedrijf over. Eén van de in die tijd populaire, maar zeer slechte Spaanse 'macho'-komedies.

Matrimonio al desnudo

1974 | Komedie

Spanje 1974. Komedie van Ramón Fernández. Met o.a. Analía Gadé, Arturo Fernández, Teresa Rabal, Rossana Yanni en Mónica Randall.

Een bankier die in een crisissituatie verkeert maakt een plan om zijn dreigende bankroet af te wenden. Absoluut onaanvaardbare vuiligheid.

Las Marginadas

1974 | Drama, Erotiek

Spanje 1974. Drama van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Analía Gadé, Simón Andreu, Diana Lorys, Silvia Solar en Eduardo Fajardo.

Het leven van verschillende prostituées. Een schijnheilig en moraliserend melodrama, waarmee de regisseur Iquino tevergeefs zijn vroegere kassucces CHICAS DE ALQUILER wilde herhalen.

Mi profesora particular

1972 | Drama

Spanje 1972. Drama van Jaime Camino. Met o.a. Juan Manuel Serrat, Analía Gadé, María Luisa Ponte en José Luis Lopéz Vázquez.

Een jonge muziekleerling aarzelt tussen zijn pianolerares en haar moeder. Afgrijselijk, ver onder het niveau van deze regisseur.

La Duda

1972 | Drama

Spanje 1972. Drama van Rafael Gil. Met o.a. Fernando Rey, Analía Gadé, José María Espinosa en Ángel del Pozo.

Een oude Spaanse aristocraat die geruïneerd is komt terug naar zijn dorp om zijn zoon te leren kennen. Een uiterst lompe en flauwe film.

L Mansión de la niebla

1972 | Horror

Spanje/Italië 1972. Horror van Francisco Lara Polop. Met o.a. Analía Gadé, Evelyn Stewart, Andrés Resino, Alerto Dalbes en Eduardo Fajardo.

Een paar komt toevallig in een huis terecht dat vlakbij een kerkhof ligt dat een slechte naam heeft. Een grove film die veel elementen copieërt van anderen, hoewel hij gemaakt is met een zeker gevoel voor esthetiek.

1.000 millones para una rubia

1972 | Komedie, Misdaad

Spanje 1972. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Analía Gadé, Stephen Boyd, Espartaco Santoni, Jean Sorel en José López Vázquez.

Een onweerstaanbaar blondje begaat een spectaculaire diefstal. Dit is een belachelijke en gekunstelde poging om een detectivekomedie naar Europese stijl te maken.

Nada menos que todo un hombre

1971 | Drama

Spanje 1971. Drama van Rafael Gil. Met o.a. Francisco Rabal, Analía Gadé, Ángel del Pozo, José María Seoane en Tomás Blanco.

Een rijk geworden emigrant komt naar zijn geboortedorp terug en is bereid om met de meest aantrekkelijke en hebzuchtige vrouw te trouwen. Onuitstaanbaar en slecht gemaakt.

Black story

1971 | Komedie

Spanje 1971. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Analía Gadé, Mari Carmen Prendes en Rafael Alonso.

Om de tirannie van zijn vrouw te ontvluchten, verbeeldt een schrijver zich dat hijzelf zijn beroemde literaire creatie Peter P. Peter is. Zowel het scenario als de regie zijn van een middelmatig niveau.

El Monumento

1970 | Komedie

Spanje 1970. Komedie van José María Forqué. Met o.a. Analía Gadé, Pastor Serrador en Alvaro de Luna.

De bewoners van een dorp smeden een plan om te profiteren van de hartstocht die de plaatselijke markies voelt voor de banketbakster. Deze komedie heeft een zekere kritische scherpzinnigheid maar een weinig geslaagde regie.

Coqueluche

1970 | Komedie

Spanje 1970. Komedie van Germán Lorente en German Lorente. Met o.a. Analía Gadé, Juan Luis Galiardo, Silvia Dionisio, José Sazatornil en Analia Gade.

Een actrice die met haar minnaar samenwoont, moet ook een knap meisje onderbrengen. Vervolgens komt haar zoon haar opzoeken in deze flauwe komedie.

Pecados conyugales

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van José María Forqué. Met o.a. Analía Gadé, Arturo Fernández en José Luis Lopéz Vázquez.

Drie sketches over driehoeksverhoudingen. Een slechte film, hoewel hij beter gerealiseerd is dan andere vergelijkbare Spaanse films uit die tijd.

No disponible

1969 | Romantiek, Komedie

Spanje 1969. Romantiek van Pedro Mario Herrero. Met o.a. Analía Gadé, Alfredo Landa, Carmen Lozano, Marisa Paredes en Ricardo Palacios.

Het liefdesverhaal van een naïeve, onaantrekkelijke en bovendien mislukte bokser en een elegante prostituée uit Barcelona. Een werkelijk prijzenswaardige film met een zuurzoete geestigheid en een voortreffelijke regie die in niets lijkt op het soort komedie waarin Alfredo Landa jaren later voortdurend de hoofdrol speelt.

La Vil seducción

1968 | Komedie, Romantiek

Spanje 1968. Komedie van José María Forqué. Met o.a. Analía Gadé, Fernando Fernán-Gómez, José Sazatornil en Milagros Leal.

De liefdesgeschiedenis van een enigszins onbesuisde filmster en een naïeve provinciaal. Een bewerking van de toentertijd zeer beroemde komedie van Alonso Millán.

María y la otra

1967 | Komedie

Spanje/Argentinië 1967. Komedie van Fernando Ayala. Met o.a. Conchita Velasco, Vicente Parra, Analía Gadé en Alberto de Mendoza.

In hetzelfde pension worden een naïeve huisvrouw en een ondeugende cabaretzangeres met elkaar verwisseld. Een absoluut onbetekenend blijspel.

La Mujer de otro

1967 | Romantiek

Spanje 1967. Romantiek van Rafael Gil. Met o.a. Martha Hyer, Analía Gadé, John Ronane, Ángel del Pozo en Analia Gade.

Een vrouw op rijpere leeftijd ontmoet op zekere dag haar vroegere, maar nu getrouwde, geliefde. Onuitstaanbaar, ondanks de sensuele aantrekkingskracht van Martha Hyer.

Mayores con reparos

1966 | Komedie

Spanje 1966. Komedie van Fernando Fernán-Gómez. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Analía Gadé, Manuel Alexandre en Tito Mora.

Drie 'sketches' over drie heren op leeftijd die elk proberen een cabaretière te versieren. Een simpele film maar met een zekere kritische scherpzinnigheid, te waarderen binnen het helaas beperkte aantal films waarvan Fernán-Gómez de regie heeft gevoerd.

Operación embajada

1963 | Komedie

Spanje 1963. Komedie van Fernando Palacios. Met o.a. Alberto Closas, Analía Gadé, José Luis Lopéz Vázquez en Silvia Solar.

Een diplomaat droomt er van eens ambassadeur te worden. Een dwaze en onaantrekkelijke film.

Tú y yo somos tres

1962 |

Spanje 1962. Rafael Gil. Met o.a. José Rubio, Alberto de Mendoza en Analía Gadé.

Een diplomaat droomt er van eens ambassadeur te worden. Een dwaze en onaantrekkelijke film.

Tu y yo somos tres

1962 | Komedie

Spanje 1962. Komedie van Rafael Gil. Met o.a. Analía Gadé, Alberto de Mendoza, José Rubio en Katia Loritz.

Een vrouw wordt verliefd op een man die een tweelingbroer heeft. Een uitgesproken slechte film.

Sólo para hombres

1960 | Komedie

Spanje 1960. Komedie van Fernando Fernán-Gómez. Met o.a. Analía Gadé, Fernando Fernán-Gómez, Elvira Quintillá en Manuel Alexandre.

In de negentiende eeuw ontstaat in Spanje een schandaal, als een vrouw als ambtenaar gaat werken. Een goede komedie, met een lofwaardig kritische achtergrond, waarmee het feminisme zijn intrede in de Spaanse cinema deed.

La Mentira tiene cabellos rojos

1960 | Komedie, Romantiek

Spanje 1960. Komedie van Antonio Isasi-Isasmendi. Met o.a. Analía Gadé, Arturo Fernández, Eulalia del Pino en Milo Quesada.

Amper is zij getrouwd, of een knappe roodharige vrouw verdwijnt op mysterieuze wijze. Nogal onbeduidend, maar met een zekere cinematografische waardigheid.

Luna de verano

1959 | Komedie

Spanje 1959. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Fernando FernánGómez, Analía Gadé, Laura Valenzuela en Tony Leblanc.

De avonturen van twee Franse meisjes in Spanje. Een luchtige en tamelijk onzinnige komedie, waarvan het scenario door de producent José Luis Dibildos en de toekomstige regisseur Jesús Franco geschreven werd.

La Fiel infantería

1959 | Oorlogsfilm

Spanje 1959. Oorlogsfilm van Pedro Lazaga. Met o.a. Analía Gadé, Tony Leblanc, Arturo Fernández en Laura Valenzuela.

De verschillende wederwaardigheden van enkele frontsoldaten. Louter vulgariteit.

La Encrucijada

1959 | Romantiek, Oorlogsfilm

Spanje 1959. Romantiek van Alfonso Balcázar. Met o.a. Analía Gadé, Jean-Claude Pascal, Jaime Avellán en Roberto Camardiel.

Tijdens de Spaanse Burgeroorlog aarzelt een vrouw tussen twee bewonderaars: een Franse gids en haar eigen echtgenoot. De eerste film van Balcázar. Even slecht als zijn daarop volgende films.

Una Muchachita de Valladolid

1958 | Komedie, Romantiek

Spanje 1958. Komedie van Luis César Amadori en Luis Cesar Amadori. Met o.a. Alberto Closas, Analía Gadé, Lina Rosales, Alfredo Mayo en Analia Gade.

Twee vrouwen uit verschillende milieus wedijveren om de liefde van een minister. Zonder enige charme en bovendien stuntelig vertolkt.

La Vida por delante

1958 | Komedie

Spanje 1958. Komedie van Fernando Fernán-Gómez. Met o.a. Analía Gadé, Fernando Fernán-Gómez, Pepe Isbert, Félix de Pomés en Manuel Alexandre.

De film schetst de tegenslagen van een pasgetrouwd stel, dat niet erg geslaagd is in hun respectieve beroepen. Eén van de eerste speelfilms van Fernán-Gómez en een van de weinige waardige komedies die ooit in Spanje gemaakt zijn. Bovendien is de cast uitstekend.

Ana dice sí

1958 | Komedie

Spanje 1958. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Analía Gadé, Fernando Fernán Gómez, Laura Valenzuela en Antonio Ozores.

Een jonge levensgenieter loopt onvermoeibaar alle feesten af. Zijn schulden gaan in gelijke tred met hem op. Het wachten is op het moment waarop zijn oude oom hem tot erfgenaam benoemt. Een van de beroemdste komedies van het tandem Fernando Fernán Gómez/Analía Gadé.

Las Muchachas de azul

1957 | Komedie

Spanje 1957. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Analía Gadé, Fernando Fernán-Gómez, Tony Leblanc, Licia Calderón en José Luis Lopéz Vázquez.

Enkele winkelmeisjes hopen een man te vinden. Een voor honderd procent alledaagse, sentimentele film.

La Frontera del miedo

1957 | Drama

Spanje 1957. Drama van Pedro Lazaga. Met o.a. Analía Gadé, Rubén Rojo, José María Rodero, Elvira Quintillá en José Maria Rodero.

Ten gevolge van een vliegtuigongeval ontdekken de passagiers elkaars ware aard. Alledaags en ouderwets, zeer paternalistisch.

Viaje de novios

1956 | Komedie

Spanje 1956. Komedie van Leon Klimowsky. Met o.a. Analía Gadé, Fernando Fernán Gómez, Manuel Alexandre en Elvira Quintillá.

Het verhaal van de eerste vijf dagen die vijf heel verschillende paren gezamenlijk doorbrengen. De eerste film van producer José Luis Dibildos, die hiermee een heel concreet soort komedie heeft geïntroduceerd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Analía Gadé op televisie komt.

Reageer