William J. Caparella

Acteur, Editor

William J. Caparella is acteur en editor.
Er zijn 4 films gevonden.

The Emoji Movie

2017 | Animatie, Avonturenfilm, Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 2017. Animatie van Tony Leondis.

Een animatiefilm over smileys en aanverwante icoontjes in een smartphone? Klinkt als een stom concept, en is het ook. We volgen Gene, een emoji die onverschilligheid moet uitdrukken maar juist heel emotioneel is. Nadat hij uit de chat-app is gezet, maakt hij een doldwaze tocht door de telefoon. The Emoji Movie is visueel oninteressant en zit vol slechte grappen, maar wat vooral irriteert is het evidente cynisme waarmee de boel in elkaar is geflanst. De plot is schaamteloos afgekeken van Pixars Inside Out en schijnbaar uitgewerkt door de verveelde marketingafdeling van een telefoonbedrijf.

Wreck-It Ralph

2012 | Animatie, Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 2012. Animatie van Rich Moore. Met o.a. John C. Reilly, Sarah Silverman, Jack McBrayer, Jane Lynch en Alan Tudyk.

In een speelautomatenhal ontmoeten personages uit videospellen elkaar in een grote centrale hal om de dag door te nemen. Ralph is de slechterik die in Fix-It-Felix alles vernietigt, hij wordt daarom door de andere personages van het spel met de nek aangekeken. Om zijn imago op te krikken besluit Ralph nu zelf maar eens de heldenrol in een spel te vervullen, met onverwacht gevolg. Frisse animatiefilm met allerlei personages, uit klassieke computerspellen als Pac-Man en Q*Bert maar ook uit het modern ogende 'Heroes Duty'. De actie speelt zich af in, vaak vrolijk gekleurde, gamewerelden. Grappig voor kinderen, nostalgieoproepend voor hun ouders.

Shrek the Halls

2007 | Animatie, Avonturenfilm, Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 2007. Animatie van Gary Trousdale. Met o.a. Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz en Antonio Banderas.

De groene reus Shrek en zijn lieftallige prinses Fiona maken zich op voor een vrolijk kerstfeest, samen met hun vrienden, zoals de praatgrage ezel Donkey en de gelaarsde kat. Shrek had zich verheugd op een rustig kerstfeest, samen met zijn Fiona en hun baby's, maar hun vrienden gooien roet in het eten, maar brengen wel leven in de brouwerij.

Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch

2005 | Animatie, Komedie, Familiefilm, Sciencefiction

Verenigde Staten 2005. Animatie van Michael LaBash en Anthony Leondis. Met o.a. William J. Caparella, Holliston Coleman, Matt Corboy, Dakota Fanning en Jennifer Hale.

Lilo, Stitch en hun Ohana zijn na hun laatste avontuur net weer tot rust gekomen als er zich een probleem voordoet. Stitch krijgt namelijk een Glitch. Daardoor daalt zijn goedheidsniveau aanzienlijk. En dat heeft toch meer invloed op zijn Ohana dan hij in eerste instantie dacht. Met in de originele Engelstalige versie de stemmen van Dakota Fanning (Lilo), Chris Sanders (Stitch) en Tia Carrere (Nani)

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer William J. Caparella op televisie komt.

Reageer