Herbert F. Solow

Acteur, Producer

Herbert F. Solow is acteur en producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Star Trek Story

1996 | Documentaire

Verenigd Koninkrijk 1996. Documentaire van Richard Curson-Smith en Russell England. Met o.a. Leonard Nimoy, William Shatner, Patrick Stewart, Nichelle Nicholls en Herbert F. Solow.

Gemaakt ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van de populaire cultserie. Er wordt een balans opgemaakt van de invloed van STAR TREK op de techniek en op het dagdagelijkse leven van sommige fans. Mensen die voor of achter de schermen werkten voor de reeks geven reacties en randbemerkingen. Majel Barrett schetst een portret van haar overleden echtgenoot, Gene Roddenberry, de geestelijke vader van de reeks. Volgens haar gebruikte Gene de reeks om onderwerpen aan bod te laten komen die in gewone tv- reeksen taboe waren, maar die in de ruimte-context aanvaard werden. Er wordt ingegaan op de blijvende populariteit van de originele serie en het overvloeien ervan in spin-offs als THE NEXT GENERATION, DEEP SPACE NINE en VOYAGER. Curson-Smith en England schreven het scenario en de commentaar wordt gesproken door Paul McGann. Ged Gray stond in voor de research en Amanda Baxter monteerde. Nieuw beeldmateriaal werd geschoten door Simon Korsoff.

Elvis: That's the Way It Is

1970 | Muziek, Documentaire

Verenigde Staten 1970. Muziek van Denis Sanders.

In augustus 1970 beleefde Elvis Presley een comeback met een grandioze show in het International Hotel in Las Vegas. De film volgt Elvis tijdens de voorbereidingen. Onthullende citaten levert dat niet op, wel leuke scènes waarin we The King sympathiek zien omgaan met zijn musici en het personeel. Dan volgt de show zelf. Elvis, nog een paar jaar verwijderd van zijn schrijnende eindfase, is in topvorm en zijn publiek bestaat uit heel wat beroemdheden. Voor diehards uiteraard niet te missen, maar of de Elvis-mythe overkomt op een jongere generatie is twijfelachtig.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Herbert F. Solow op televisie komt.

Reageer