Mary Lamar

Acteur

Mary Lamar is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Duda

1951 | Misdaad

Spanje 1951. Misdaad van Julio Salvador. Met o.a. Conrado San Martín, Elena Espejo, Francisco Rabal en Mary Lamar.

De man van een vrouw die voor de tweede keer getrouwd is gelooft dat zij haar eerste echtgenoot heeft vermoord. Een middelmatige film van een regisseur die juist in het detective-genre zijn beste films realiseerde.

Catalina de Inglaterra

1951 | Historische film

Spanje 1951. Historische film van Arturo Ruiz Castillo. Met o.a. Maruchi Fresno, Rafael Luis Calvo, Mary Lamar en Carlo Tamberlani.

Het huwelijk van Catharina van Aragon met de legendarische Hendrik VIII. Het is een typisch Spaanse historische film van middelmatige kwaliteit, die gemaakt is in een tijd waarin het nationalistische genre hoogtij vierde.

Gente sin importancia

1950 | Komedie

Spanje 1950. Komedie van José Ubieta. Met o.a. Mary Lamar, Armando Moreno en Pilar Muñoz.

Als hij in Madrid aankomt om te trouwen, komt de hoofdrolspeler erachter dat zijn verloofde met een andere man wil trouwen. Een tweederangs film.

El Alarido

1947 | Drama

Spanje 1947. Drama van Ferrucho Cerio. Met o.a. Mary Lamar, Roldano Lupi, Elli Pardo en Guillermo Marín.

Na een tragisch medisch experiment besluit een musicus een symfonie te componeren die hij de naam El Alarido geeft. Deze uiterst vreemde film lijkt totaal niet op de gebruikelijke Spaanse films uit de veertiger jaren.

Bambú

1945 | Drama, Oorlogsfilm, Romantiek

Spanje 1945. Drama van José Luis Saenz de Heredia. Met o.a. Imperio Argentina, Sara Montiel, Luis Peña, Mary Lamar en Fernando Fernán-Gómez.

Centraal in deze film staat een amoureuze driehoeksverhouding tijdens de oorlog tussen Spanje en Cuba. We zien aanvaardbare acteerprestaties van enkele beroemde Spaanse acteurs.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mary Lamar op televisie komt.

Reageer