Gary Cockrell

Acteur

Gary Cockrell is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Man Outside

1967 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1967. Thriller van Samuel Gallu. Met o.a. Van Heflin, Heidelinde Weis, Peter Vaughan, Pinkas Braun en Charles Gray.

Londen, jaren '70. Bill MacLean (Van Heflin), een in Londen gestationeerde geheim agent van de CIA wordt ontslagen als hij de onschuld van een van verraad beschuldigde vriend en collega wil bewijzen. Hij geeft echter niet op en zoekt contact met een Russische topagent (Braun), die over wil lopen en meer van de zaak afweet. Pretentieloze spionagethriller naar de roman 'Double agent' van Gene Stackleborg.

The War Lover

1962 | Oorlogsfilm, Drama

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1962. Oorlogsfilm van Philip Leacock. Met o.a. Steve McQueen, Robert Wagner, Shirley Anne Field, Gary Cockrell en Michael Crawford.

Wat de Topgun van de jaren zestig had kunnen zijn, was niet veel meer dan een doorsnee oorlogsfilm. Het lukte de scriptschrijver van The war lover, Howard Koch (beroemd door Casablanca), niet de juiste emoties uit de roman van John Hersey naar beeld te vertalen. De jonge McQueen speelt de dappere maar kinderachtige Amerikaanse piloot Buzz, die tijdens WO II in Engeland komt vechten. Er ontstaat rivaliteit met Britse piloot Ed (Wagner), niet in de laatste plaats vanwege Daphne (Field). De acties in de lucht zijn smetteloos verfilmd.

Crosstrap

1961 | Familiefilm, Avonturenfilm, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1961. Familiefilm van Robert Hartford-Davis. Met o.a. Laurence Payne, Jill Adams, Gary Cockrell en Zena Marshall.

Een spannend misdaadverhaal voor de jeugd over elkaar bestrijdende benden-juwelendieven en een moord.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gary Cockrell op televisie komt.

Reageer