J. Bateman

Componist

J. Bateman is componist.
Er zijn 2 films gevonden.

Age of the Dragons

2011 | Actiefilm, Avonturenfilm, Fantasy

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 2011. Actiefilm van Ryan Little. Met o.a. Danny Glover, Vinnie Jones, Corey Sevier, Kepa Kruse en Sofia Pernas.

In een middeleeuws land jagen kapitein Ahab en zijn bemanning op draken. Ze krijgen hulp van Ishmael, een charismatische harpoenier, en zijn vriend Queequeg. Ook Ahabs mooie, geadopteerde dochter Rachel maakt deel uit van de bemanning. Haar vader lijkt op bezeten wijze maar één doel na te streven: wraak nemen op de witte draak die ooit zijn gezin afslachtte en verantwoordelijk is voor de littekens die zijn hele lichaam bedekken. Ahab drijft zijn bemanning steeds dieper in het hart van de duisternis. Als ze eenmaal in het hol van de draak zijn, staat Rachel voor een moeilijke keuze: gaat ze haar vader begeleiden bij zijn zwarte zoektocht of vlucht ze met Ishmael om een nieuw leven te beginnen?

Saints and Soldiers

2003 | Oorlogsfilm, Drama, Historische film

Verenigde Staten 2003. Oorlogsfilm van Ryan Little. Met o.a. Corbin Allred, Larry Bagby, Kirby Heyborne en Peter Asle Holden.

Na het 'Malmedy Bloedbad' in oostelijk België, waarbij tijdens de Tweede Wereldoorlog tientallen Amerikaanse krijgsgevangenen in koelen bloede werden vermoord door de Duitsers, vluchten vier overlevende Amerikaanse soldaten de naburige bossen in. Ze komen een Britse militair tegen die cruciale informatie heeft. Samen proberen ze zo snel mogelijk weer achter de geallieerde linies te komen. Deze film, gebaseerd op ware gebeurtenissen, volgt het vijftal tijdens ontberingen, levensgevaar en momenten van hoop. Overigens liet regisseur Little de opnamen van zijn wat ouderwetse, van uitbundige special effects verstoken oorlogsdrama plaatsvinden in Utah.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer J. Bateman op televisie komt.

Reageer