Evelyne Lang

Acteur

Evelyne Lang is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

From Sodomia with Love

1986 | Erotiek

Frankrijk 1986. Erotiek van Johanna Morgan. Met o.a. Alban Ceray, Alain L'Yle, Christelle, Fiona en Evelyne Lang.

Christelle wandelt overal rond in een zéér merkwaardige sauna bij een villa terwijl ze vrijt, gluurt en meedoet met verschillend vermaak. Na de censuur bleef er weinig meer over dan een onsamenhangende serie korte sketches.

Petites vicieuses pour doubles partenaires très musclés

1985 | Erotiek

Frankrijk 1985. Erotiek van James H. Lewis. Met o.a. André Kay, Evelyne Lang, Jean-Pierre Armand, Béatrice Vidal en Natacha.

Spelletjes op de houten tafel van een handelaar in rariteiten. Zoals aangekondigd door de titel... werkelijk erbarmelijk.

Outrages transsexuels des petites filles violées et sodomisées

1985 | Erotiek

Frankrijk 1985. Erotiek van Pierre B. Reinhard. Met o.a. Pinky Love, André Kay, Evelyne Lang, Jean-Paul Bride en Anna.

Achter deze al even lange als belachelijke titel verbergt zich de zeer gedetailleerde inwijding in de seks van Muriel, die tussen Isra[KA3]el en Parijs plaatsvindt. Dat levert een totaal onsamenhangend scenario op, gedeeltelijk gered door de buitengewone prestaties van Muriel (Pinky Love).

Change de trou... J'aime ça

1985 | Erotiek

Frankrijk 1985. Erotiek van James H. Lewis. Met o.a. Marianne Aubert, Doudou, André Kay, Evelyne Lang en Jean-Pierre Armand.

Twee toekomstige echtgenoten spreken af om nog twee dagen een vrijgezellenleven te hebben. Tijdens een gemaskerd bal bij vrienden, staat de clown ineens vlak tegenover zijn toekomstige vrouw, verkleed als Pierrot. Onbenullige film.

Sensual Progression

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van Joanna Morgan. Met o.a. Alban Céray, Alain L'Yle, Evelyne Lang, Joanna Morgan en Jean-Pierre Armand.

Een popzangeres genaamd Christelle kan de minnares van haar broer niet uitstaan. Laatstgenoemde neemt de impressario van de zangeres in vertrouwen en er volgt uiteindelijk een algehele orgie waarbij een uit de lucht gevallen blondine ook meedoet. Een waardeloze film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Evelyne Lang op televisie komt.

Reageer