Robert Audran

Acteur

Robert Audran is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Dossiers Danger Immediat: L'affaire Martine Desclos

1991 | Thriller, Mysterie

Frankrijk 1991. Thriller van Claude Barma. Met o.a. Anna Karina, Jean-Pierre Darras, Robert Audran, Michel Beaune en Michel Bertay.

Pilot voor de serie [KL]Dossiers Danger Immediat[KLE]. Een soort van triest en verward spionageverhaal, dat speelt in industri[KA3]ele kringen. Het gaat om een nieuw techniek voor het bedrukken van stof door middel van calqueerplaatjes, en de zaak wordt aangekaart door een jonge talentvolle Deense styliste (Karina), die in Frankrijk woont. Uiteraard worden de boosdoeners opgespoord en bestraft. Dit scenario bevat weinig originaliteit en evenmin niets nieuws, waarin alle vakkennis van een oude routinier in het tv-vak voorbijkomt dat profiteert van een degelijke vertolking.

Avec quoi soulèves-tu l'édredon?

1974 | Erotiek

Frankrijk 1974. Erotiek van Jean Le Vitto. Met o.a. Monique Vita, Jean-Michel Dhermay, Anne Libert, Olivier Mathot en Sylvie Solar.

Het aloude verhaal van een stel waarvan het seksuele vuur is gedoofd. Ze vinden dat weer terug dankzij een zeer speciale en zeer pikante verzorging in een gespecialiseerde kliniek.

Le désirable et le sublime

1969 | Erotiek

Frankrijk 1969. Erotiek van José Bénazéraf. Met o.a. Ludia Lorenz, Henri Piegay, Robert Audran en Jane Avril.

Bij zijn bezoek aan het kasteel van een bevriend echtpaar, dat zich uit het dagelijks leven heeft teruggetrokken, praat een man over de toestand in Frankrijk. Hij heeft het in deze softseksfilm uiteraard vooral over zijn erotische belevenissen tijdens de mei-revolutie van 1968. Tegelijkertijd wordt er gekeken naar het tv-journaal: voor Bénazéraf een onverwachte gelegenheid om de toespraken van de presidentskandidaten op de korrel te nemen. Een van de weinige Bénazéraf-films waarin de verbitterde cineast uit die tijd zijn politieke opvattingen de vrije loop laat.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Audran op televisie komt.

Reageer