David Gunn

Acteur

David Gunn is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Convent

1999 | Horror

Verenigde Staten 1999. Horror van Mike Mendez. Met o.a. Adrienne Barbeau, Coolio, Bill Moseley, Joanna Canton en Megahn Perry.

Begin jaren '60 vond scholiere Christine het hoog tijd om het plaatselijke vrouwenklooster af te branden. Veertig jaar later bezoekt een bende pubers de verlaten ruïne voor een portie seks en drugs. Slecht plan, want het gebouw is de favoriete hangplek van een verzameling satanisten en zombies die wel trek hebben in onnozele tieners. De oudere en wijzere Christine (Adrienne Barbeau, van onder meer Cannibal women in the avocado jungle of death) schiet hen te hulp in een rechttoe rechtaan zombienonnen tienerhorrorfilm die prettig riekt naar jaren '80 klassiekers als Evil dead en Demoni.

Vampire Journals

1997 | Horror

Verenigde Staten 1997. Horror van Ted Nicolaou. Met o.a. Jonathon Morris, David Gunn en Star Andreff.

Zo'n griezelwerkje, waarvoor je haast zou denken dat de videotheek werd uitgevonden. Bloot, geweld en seks zijn in overvloed te zien in dit overspannen verhaaltje over een jonge vampier zonder ervaring, een veteraan bloedzuiger en de weelderige vrouw, op wie zij ieder hun zinnen gezet hebben. Flut met pover spel, maar wél gedraaid op authentieke Roemeense locaties om het huiverige sfeertje extra luister bij te zetten, en geld te sparen vanwege de goedkope arbeidskrachten, die niet aangesloten zijn bij een vakbond. Genrefans hebben er geen moeite mee en verheffen dit werkje misschien wel tot cultstatus.

Killers

1996 | Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1996. Thriller van Mike Mendez. Met o.a. Dave Larsen, David Gunn, C.T. Miller, Damian Hoffer en Wendy Latta.

Niemand had het zien aankomen, maar op een nacht nemen Odessa (Larsen) en Kyle (Gunn) een geweer in hun handen en schieten hun ouders vol hagel. De wet is genadeloos en beide jongeren, die niet het minste berouw tonen, wacht de elektrische stoel. Ze kunnen echter op bloederige wijze uit de gevangenis ontsnappen. Een heel mediacircus is het gevolg en de twee moordenaars worden ware volkshelden. Ze slagen erin zich te verschuilen in een klein stadje, waar ze de familie Ryan gijzelen. Wat ze echter niet beseffen is dat de Ryans hen nog heel wat kunnen bijbrengen op het gebied van moorden. NATURAL BORN KILLERS revisited. Weer wordt de maatschappij beschuldigd van het voortbrengen van genadeloze moordenaars, die door de sensatiezucht van de media grinnikende helden worden. Het is allemaal duidelijk met weinig geld gemaakt en het geweld primeert op elke vorm van maatschappijkritiek. De film heeft wel alles om uit te groeien tot een cult-succes. Debuterend regisseur Mendez schreef het scenario samen met hoofdrolspeler Larsen. Het camerawerk is van Darko Suvac.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David Gunn op televisie komt.

Reageer