Satish Kaushik

Regisseur, Acteur

Satish Kaushik is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Brick Lane

2007 | Drama

Verenigd Koninkrijk/India 2007. Drama van Sarah Gavron. Met o.a. Tannishtha Chatterjee, Satish Kaushik, Christopher Simpson en Lalita Ahmed.

Nazneen komt vanuit Bangladesh naar Londen voor een huwelijk dat haar vader heeft gearrangeerd. Haar leven met twee kinderen en haar in zijn ambities gefrustreerde man krijgt een nieuwe wending door de gebeurtenissen van '9/11'. Niet in de laatste plaats doordat ze tegen die tijd een minnaar heeft die radicaliseert. De in 2003 verschenen roman van Monica Ali krijgt van debuterend regisseuse Sarah Gavron een noodzakelijk stevig ingedikte bewerking die neigt naar mooifilmerij en oppervlakkigheid maar mede dankzij de acteurs innemende momenten heeft.

Hamara Dil Aapke Paas Hai

2000 | Drama

India 2000. Drama van Satish Kaushik. Met o.a. Anil Kapoor, Aishwarya Rai, Sonali Bendre, Satish Kaushik en Anupam Kher.

De bevallige Preeti (Rai) is getuige van een vuige moord, die door Bhavani Chaudhari (Rishi) gepleegd is. Voor de rechtbank spreekt zij zich tegen hem uit. Uit wraak verkracht Bhavani`s jongere broer Babloo (Kumar) Preeti. Onteerd en onrein vindt Preeti onderdak bij de sympathieke Avinash (Kapoor), die haar moed inspreekt en haar helpt haar waardigheid terug te vinden. Hij wordt verliefd op haar, maar Preeti verwart zijn oprechte gevoelens met medelijden. Typische Bollywood-soap voor geduldige kijkers, dat minder buiten India begrepen wordt dan daar binnen. Naar lokale maatstaven niet slecht, maar zeker geen top. Het scenario is van Bhupati Raja. Het camerawerk is van Kabir Lal.

Gharwali Bakarwali

1999 | Romantiek

India 1999. Romantiek van David Dhawan. Met o.a. Anil Kapoor, Raveena Tandon, Rambha, Satish Kaushik en Benny Pradhan.

Een jonge reisagent is best gelukkig getrouwd met een mooie vrouw, maar zij kan helaas geen kinderen krijgen. Op aandringen van zijn vader gaat hij op reis en zo kan het gebeuren dat hij voor de tweede keer trouwt en een nieuwe vrouw mee naar huis neemt

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Satish Kaushik op televisie komt.

Reageer