Marco Bretscher-Coschignano

Acteur

Marco Bretscher-Coschignano is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

40+ sucht neue Liebe

2009 | Komedie, Romantiek

Duitsland 2009. Komedie van Andi Niessner. Met o.a. Nina Kronjäger, Oliver Stokowski en Marco Bretscher-Coschignano.

Sarah Simon zal promotie krijgen wanneer zij de ondergedoken auteur Martin Herdecker, schrijver van de bestseller 'Wie man die richtige Frau zum Leben findet', vindt en met zijn nieuwe manuscrip terugkomt. Ze is teleurgesteld wanneer ze de onverzorgde en kribbige Martin ontmoet. Wat haar echter nog meer ergert is dat zij Martin onbeschaamd, maar ook onweerstaanbaar aantrekkelijk vindt.

Die Leibwächterin

2005 | Thriller

Duitsland 2005. Thriller van Markus Imboden. Met o.a. Barbara Rudnik, Ulrike Folkerts en Marco Bretscher-Coschignano.

Mona Dengler is bodyguard en moet instaan voor de veiligheid van de voorzitter van de EU-landbouwcommissie, Johanna Sieber. Deze heeft vele vijanden gemaakt, waaronder een groot internationaal concern. Deze zal grote verliezen lijden als de door Johanna opgestelde EU-richtlijnen worden doorgevoerd. Het concern gaat zelfs zover, dat ze Mona proberen te chanteren met haar verslaafde zoon Philip, maar Mona is niet zo makkelijk klein te krijgen en gaat op zoek naar de schuldigen.

Sehnsucht nach Liebe

2004 | Drama, Romantiek

Duitsland 2004. Drama van Erwin Keusch. Met o.a. Marco Bretscher-Coschignano, Benjamin Sadler, Barbara Rudnik, Rudolf Kowalski en Marco Bretscher-Coschignano.

Na de dood van haar man ziet dorpsdominee Anja zich ten opzichte van haar twee kinderen en de geloofsgemeenschap verplicht de draad snel weer op te pakken. Herbert, een vriend van haar man, is zeer behulpzaam voor Anja en is heimelijk verliefd op de positief ingestelde vrouw. Maar, als de aantrekkelijke boerenzoon Jochen na lange tijd weer opduikt in het dorp en Anja zich in een stormachtige affaire met de man stort, dreigt dit haar leven zowel privé als beroepsmatig danig te verstoren

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marco Bretscher-Coschignano op televisie komt.

Reageer