Lázaro Ramos

Acteur

Lázaro Ramos is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Violin Teacher

2015 | Drama, Muziek

Brazilië 2015. Drama van Sérgio Machado. Met o.a. Lázaro Ramos, Kaique de Jesus, Elzio Vieira, Sandra Corveloni en Fernanda de Freitas.

Als de jonge violist Laerte zijn kans op een positie in het symfonieorkest van São Paolo verknald heeft, kan hij enkel nog werk vinden als muziekleraar in een sloppenwijk. Langzaam maar zeker slaagt hij er in het vertrouwen van de kinderen en van de omgeving te winnen.

Cidade Baixa

2005 | Drama

Brazilië 2005. Drama van Sergio Machado. Met o.a. Lázaro Ramos, Wagner Moura en Alice Braga.

In een Braziliaanse sloppenwijk ontstaat een gevaarlijke driehoeksverhouding tussen het hoertje Karinna en de goede vrienden Deco en Naldinho. Regisseur Sergio Machado, protégé van Walter Salles, maakte een drama dat naar edelkitsch neigt, waarvan het verloop bovendien voorspelbaar is, en dat toch verrassend goed blijkt te werken.

The Man Who Copied

2003 | Drama, Misdaad, Romantiek, Komedie

Brazilië 2003. Drama van Jorge Furtado. Met o.a. Pedro Cardoso, Lázaro Ramos, Leandra Leal en Luana Piovani.

De negentienjarige André werkt in een kopieerwinkel. 's Avonds begluurt hij met een verrekijker een meisje aan de overkant. Als hij eenmaal heeft uitgevogeld waar deze Sílvia werkt, verzint hij een plan om aan geld te komen. Dan kan hij haar mee uit vragen. Tot hier is O homem que copiava een aandoenlijk sociaal realistisch drama over de onderklasse van Brazilië. Maar plots neemt de film een bizarre wending in geheel andere richting, wanneer André erin slaagt een geldbriefje met succes te vervalsen. Regisseur Jorge Furtado (1959) draaide in zijn geboorteplaats Porto Alegre met vier prima jonge acteurs een drama met de moraal dat geld toch gelukkiger maakt dan géén geld.

Madame Satã

2002 | Drama

Brazilië/Frankrijk 2002. Drama van Karim Ainouz. Met o.a. Lázaro Ramos, Marcelia Cartaxo, Flavio Bauraqui en Emiliano Queiroz.

Portret van de travestie-artiest João Francisco dos Santos, een vat vol tegenstrijdigheden. Opvliegend en gelaten, macho en teder, intelligent en naïef; Dos Santos, die naast zijn zangactiviteiten te boek stond als kok, capoeira-specialist, straatbokser, kleine crimineel en liefhebbend stiefvader, liet zich niet kennen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lázaro Ramos op televisie komt.

Reageer