Tracy Dillon

Acteur

Tracy Dillon is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Exiled

1998 | Mysterie, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1998. Mysterie van Jean de Segonzac. Met o.a. Chris Noth, Dabney Coleman, Dana Eskelson, John Fiore en Dann Florek.

Weer eens een opgraving gedaan van de personages voor de redelijk bekeken tv-serie [KL]Law & Order[KLE], hoe bedenkelijk je de strekking ook maar mag vinden. Alles draait rondom Detective Mike Logan (Noth). Over deze re√ľnie zijn de fans, zoals altijd, onderling diep verdeeld. Hoofdrol Noth die het oppervlakkige scenario met Charles Kipps schreef naar diens verhaal, heeft ervoor gezorgd dat hij weer terug is gekomen in de serie in de hoofdrol nadat producent Dick Wolf hem er na vijf jaar trouwe dienst in 1995 uit had laten schrijven. Wolf werd door de kijkers teruggefloten. Mike was z.g. in ongenade gevallen omdat hij na een moordproces een corrupt Newyorks gemeenteraadslid een muilpeer in het openbaar verkocht had op de trappen van het gerechtshof en moet nu via de straatdienst weer zien op te klimmen naar moordzaken. De vroegtijdige dood van een prostitu√©e biedt hem daartoe de kans, al rammelt Mike's Spaans enorm en dat vormt een lichte hinderpaal bij zijn speurwerk. Er gebeurt niet veel, maar de opgeroepen actie als die er is, is wel levensecht. De werkelijke 'helden' zijn Coleman als Lieutenant Stober, Florek als Captain Donald Cragen en Bratt die een prijs won als Detective Rey Curtis, terwijl Noth in zijn rol nu weinig diepte vertoont. Het geheel is nog steeds gesitueerd in Staten Island, New York. Stereo.

A Gun For Jennifer

1996 | Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1996. Thriller van Todd Morris. Met o.a. Deborah Twiss, Benja Kay, Rene Alberta, Veronica Cruz en Tracy Dillon.

Nadat ze haar man vermoord heeft vlucht Allison (Twiss), een jonge huisvrouw uit Ohio, naar New York. Hier wordt ze aangerand door enkele zware jongens, maar ze wordt gered door een groep vrouwen die de booswichten genadeloos afmaken. Allison wordt lid van de vrouwenbende, maar liegt over haar verleden. Ze noemt zich Jennifer. De vrouwen leren haar hoe ze moet omgaan met vuurwapens en al vlug neemt ze deel aan de moorddadige raids van de vrouwen. Dan willen ze een pornobaas uitschakelen. Een uiterst gewelddadige feministische actiethriller waarin verkrachters of vrouwenmishandelaars zonder pardon naar de andere wereld geholpen worden. Het is allemaal nogal overbodig en voorspelbaar. We zijn toch in een tijd aangeland dat zulke films niet meer nodig zijn om aan te tonen dat vrouwen niet langer hulpeloze slachtoffers zijn die steeds aan het kortste eindje trekken. Twiss, een ex- stripper die ziek was van het geweld in de striptent, was de drijvende kracht achter het project. Ze produceerde en schreef het scenario samen met regisseur Morris. Voor de fotografie werd beroep gedaan op David Tumblety en Joe DiGenarro. Ultra Stereo.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tracy Dillon op televisie komt.

Reageer