Blake Gibbons

Acteur

Blake Gibbons is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Empty Cradle

1993 | Drama, Thriller

Verenigde Staten 1993. Drama van Paul Schneider. Met o.a. Kate Jackson, Lori Loughlin, David Lansbury, Jonah Blechman en Karmin Murcelo.

Er is iets niet pluis met de bevalling van Janet Morgan (Loughlin). Ze is ervan overtuigd dat alles normaal verliep, maar er wordt haar verteld dat het kind doodgeboren werd als gevolg van haar drugsverslaving. Jane Morgan begrijpt er geen barst van, want ze dronk zelfs tijdens haar zwangerschap niet eens koffie, laat staan dat ze drugs zou hebben aangeraakt. Ze heeft er geen flauw vermoeden van dat verpleegster Rita Donahue (Jackson) het kind gestolen heeft.

The Minister's Wife

1992 | Thriller

Verenigde Staten 1992. Thriller van Robert Spera. Met o.a. Susan Cash, Blake Gibbons, Gregg Almquist, Evelyn Coles en Shannon Haynes.

Cash is de vrouw van dominee Almquist, wier enige dochter uit huis gegaan is om aan een college te studeren. Ze vult de leegte in met werk in de gemeente van haar man door het rondrijden van bejaarden. Ze is begin veertig en zit in een eenzame mid-life crisis, want Almquist heeft het te druk met zijn werk, zo zeer zelfs dat hij niet eens meer de moeite neemt om naast haar in bed te kruipen. Ze wordt verliefd op ijscoman Gibbons en ze heeft een gepassioneerde affaire totdat ze ervan af wil, maar dan begint Gibbons haar te chanteren. Het eindigt in een bloedbad. Cash is de ideale trut, die versierd wordt door stuk Gibbons (die dat voortreffelijk speelt). Het dialoog is aanvankelijk Courts- Mahlerachtig, maar wordt tegen het einde vinnig. Hoewel het laatste stuk van de prent een beetje goedkoop is en het lage budget van de film soms duidelijk zichtbaar is, is de sfeer goed en zeker het aanzien waard. Scenario van de regisseur en het camerawerk is van Rodrigo Garcia. Gedraaid in Kentucky. In de V.S. voor uitzending op de tv bekort met 13m door fatsoensrakkers.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Blake Gibbons op televisie komt.

Reageer