Chen Shao-Peng

Regisseur

Chen Shao-Peng is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Magnificent

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Chen Shao-Peng. Met o.a. Huang Chia-Ta, Chen Hsing, Bruce Lai, Casanova Wong en Ho Chi-Keung.

In 1911, aan de vooravond van de oprichting van de Eerste Chinese Volksrepubliek, reist een gevreesde kung fu-meester stad en land af om steun te zoeken voor zijn pogingen ter elfder ure een Ching-vorst op de troon te brengen. Tegenover zich vindt hij een rechtschapen politieman, die in de nieuwe republiek een betrekking als volkscommissaris in het vooruitzicht heeft. Een robot-achtige cast, infantiele dialogen, fletse karakters en locaties, weinig boeiende kung fu-fragmenten. Huang Chia-Ta is in de credits vermeld als Carter Huang, Chen Hsing als Henry Xing.

Karate Fist of Vengeance

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Chen Shao-Peng. Met o.a. Wong Jung, Chiao Chiao en Li Min-Sheng.

China. Provincie Hunan. De jaren dertig. De afgestudeerde arts Kiang Jen-Hao keert naar zijn geboortedorp terug. Het plaatsje zucht onder de wrede terreur van Yu-Shin, een casino- eigenaar. Een kung fu-wraakfilm bij uitstek. Verblindend slotoffensief. Opvallend harde knokfilm.

Shaolin Death Squads

1977 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1977. Actiefilm van Chen Shao-Peng. Met o.a. Huang Chia-Ta, Shang Kuan, Lung Fei, Ku Lung en Yang Wai.

Grootheidswaan en wanbestuur van de laatste Ching-vorst, Prins Yuen Cheng, storten het Chinese Rijk in een politieke en economische crisis. Shaolin elite-krijgers besluiten hier iets aan te doen. Infantiele dialogen en acteerprestaties enerzijds, sublieme gevechtshandelingen anderzijds.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Chen Shao-Peng op televisie komt.

Reageer